♦ 2oo9 blev plötsligt 2o1o

2010-01-01 @ 21:20:29


En underbar 1:a dag på det nya året, solen sken och det var kallt ända in i benmärgen... Det var skönt! =)  Vi började med att åka ut till Lida Friluftsgård ute i Tullinge där vi åkte pulka i 2.5 timma. Sen åkte vi och storhandlade, jag rensade kylskåp och skafferi här hemma imorse som en värsta Anna Skipper i jakt på att få slänga onyttigt i soporna. Vi har ingen våg så igår vägde jag mig för första gången på väldigt länge hos våra vänner som vi var hos, därför rensade jag lite här hemma för att få plats med allt det "litet bättre" som vi handlade idag. ;) Nu jäklar ska 10+kg väck det här året! 

Kul att känna motivation igen! =)


  Jag drutta på rumpan när jag sprang runt och fotograferade allt runt omkring så jag inte la märke till att det var en superhalt litet hål i marken. Storasyster fick ha den stora hjälmen på sig i den stora backen... Här med den nyinköpta stjärtlappen... =) Lillasyster var nerbäddad i sin fina vagn och såg ut att ha det underbart myspysigt! =)

Jag drutta på rumpan när jag sprang runt och fotograferade allt runt omkring så jag inte la märke till att det var ett superhalt litet skethål i marken, kameran togs fort i beslag och någon började ta kort på mig där jag som bambi på hal is försökte ta mig upp.... Hmmmpf, sketkul! Det var det faktiskt och det roligaste måste varit att jag hade stor publik också!!! ;) men sånt bjuder jag ju på, alltid!

Det var en superduper mysig 1:a dag på det nya året!

Kram och hej! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0