♦ Härliga sommardagar

2010-06-27 @ 23:10:42
Fredag:
Midsommarvädret var kanon och vi hade en skön dag ute på Saltarö hos våra vänner. Dagen började när vi kom ut vid 11.30 med en lunch och sen bar det iväg ner till midsommarfirandet vid "strandängen" som jag nu kallar det, vet inte riktigt vad det badet heter. Där hade vi picknicksfika och även sång och lite dans vid stången. Sorasyster var med mormor, morfar och morbror i år, så lillasyster och jag dansade med Petra och lillprinsen.
Senare på kvällen blev det grill och lite dricka och OJ vad MÄTT jag blev, vid åtta kunde jag inte  få i mig en droppe till av min goda äppelcider.. Pjuuu, men gott var det!


Kamerans batteri tog tyvärr slut redan vid picknicken så det blev inte så många fler foton tyvärr, Mia hade gkort en enorm bricka med en massa kladdmuffins med grädde, jordgubbar och blåbär som jag såååå gärna hade velat ha ett foto på... =(

Söndag:
Idag var det kalas för Saga, sen åkte vi till Ågesta och hade picknick med Linda och familj. Tjejerna och papporna badade en stund... medans jag och Linda agerade badvakter. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0