♦ Bröllop

2010-09-27 @ 11:44:04
I helgen var det bröllop mellan Erika och Carlos, superduperfint och trevligt var det... Vigseln var i Tyresö Kyrka och Festen var på Stadion inne i stan...Och man kan ju konstatera, då man ser fotot här ovan att JAG behöver träna på min hållning! ;) 

♦ Te och äppel i ugnmys

2010-09-24 @ 08:20:17
Igår var jag hemma hos Bea och träffade några "gamla" vänner, det var mysigt och Maria är "hemma" i sthlm över helgen för bröllopet imorgon, hon hade sin lilla plutt med sig igårkväll, söt som en liten sockertopp! ♥ 
Beatrice bjöd på te och varma äpplen med nötter och glass, det var superdupergott!

Idag ska vi till Junibacken med Z och barnen, jag älskar att träffa dem! =)

* Fint: Något som gör mig lycklig är när man verkligen uppskattar varandra som vänner. Igår när jag pratade med en av mina äldsta vänner när hon var på lunch bröts samtalet för att hennes telefon hade batteritorsk.
Då skrev hon ett sms en stund senare där hon skrev "Min tfn mongar hela tiden...blir alltid så glad när jag pratar med dig, puss min kära!" Sånt får mig lycklig när någon får mig att känna mig uppskattad och att få veta att jag gör någon glad!

Hoppas ni får en mysig dag! ♦

♦ Kurera mig med te och vila

2010-09-22 @ 12:09:25
Kryper ner under täcket och försöker kurera mig med te och vila nu när lillsnuttan ligger och vilar!!!
Peace!!! ;)

♦ Tyvärr

2010-09-22 @ 11:33:05
Dagens insikt: Självinsikt, empati, förståelse och tålamod är en människas bästa vän... Jag måste öva på mitt tålamod!
Skulle behöva ta mig i kragen... måste ju fixa de sista grejerna (smycken, strumpbyxor mm) inför helgen, men det är inge kul med en förkylning som försöker bryta ut... Bort bort bort med dig din dumma bacill!!!


♦ Det diskuteras hett

2010-09-21 @ 12:42:31
Det diskuteras, det är hög drama runt mig nu, överallt, speciellt märker jag det på Facebook då folk via sina statusuppdateringar uttrycker sin ilska över det som hände över en natt... det diskuteras hett, hett hett!!!

Så jag tog tag i min krage och försökte tillslut sätta mig in i vad SD igentligen står för genom att söka lite realistisk information på nätet, tänkte att jag skulle försöka förstå varför de som röstat har röstat som de gjort... Men Nope, jag förstår inte, jag kan inte få något grepp om SD:s åsikter, dels beror det kanske på att jag igentligen INTE VILL förstå hur vissa knäppgökar tänker när dem röstar på ett sådant parti och dels för att jag inte kommer åt deras hemsida, antingen är den nerlagd, blockerad eller övertrasserad av folkstormen, det är nog många som vill läsa vad som eventuellt kommer att "kunna gälla" i riksdan nu... Äsch, jag orkar inte förstå, jag vet bara att jag aldrig skulle rösta på dem! 
Nått som förvånar mig är att "Sverige" istället inte är mån om vår miljö och klimatfrågan som varit på tapeten såååå länge , varför var ni inte vettiga nog och röstade på miljöpartiet istället för på SD, det hade varit miljoner gånger bättre?!! Det är pinsamt att så många inte har mer vett i huvudet!!!

Jag HOPPAS och jag håller ALLA mina tummar på att Alliansen får över 1000 poströster nu så att dem får all makt i riksdagen, för det är faktiskt möjligt, tydligen!

Försök ha det bra nu! ♥

♦ Rösta blankt

2010-09-19 @ 07:59:03
I förrgår gjorde jag ett valtest, det är inte lätt att sätta sig in i vilket parti som tycker vad om man inte är insatt fån början, jag har inte haft tid eller ork att ta reda på vad. Men jag bestämde mig för att göra ett test sent i förrgår kväll som resulterade i ett svar som jag blev otroligt förvånad och stött över, på 2:a plats tyckte testet att jag skulle rösta på sverigedemokraterna, vilket idiottest! Så nu gjorde jag ett annat test och där kom dom inte ens med som alternativ, som tur var... Partiet som jag faktiskt röstade på kom på 5:e plats i det här testet, det var ju inte så bra det heller kanske, tyvärr, så jag skulle kanske röstat blankt, men då skulle nog de allra flesta behöva göra det som inte är direkt insatta i politik och det skulle kanske inte bli så bra om alla röstade blankt? Det parti jag tillslut röstade på är ivarjefall ett "vettigt parti", tror jag, vad vet jag? Hmmm, finns det nått sådant idag?

JoVars sörrö, det blir nog bra det här... tillslut.. kanske

♦ 4 barnsfamilj idag

2010-09-18 @ 19:32:17
Idag har vi mina barns gudmors barn här på besök, så det är första gången vi prövar på 4 barnslivet och det är riktigt kul faktiskt! =)
På morgonen innan barnen kom var jag och ♥ på brunch på Långbro Värdshus med T&P, mina föräldrar var här och passade barnen under tiden och efter det gick vi till bibblan i centrum och röstade då det började spöregna...
Nu ligger de minsta och dricker välling och storasystrarna är i rummet och leker prinsessor... =)
   
 
Får se om barnen orkar vara uppe till dansfeber, jag tvivlar... ;)
BÄSTA LÖRDAGEN PÅ LÄNGE!!! ♥

♦ Vår lilla energitjuv

2010-09-16 @ 22:04:53
Det skrivs inte så mycket här längre, det är inte mycket alls som görs framför den här skärmen längre, har jag märkt. Jag har ingen ork, knappt en endaste lust till att skriva/blogga för tillfället. På dagarna är det fullt upp med världens goaste 14månaders tjej och efter varje kvälls nattning är jag totalt utmattad efter våra fajter med henne, då är hon inte världens goaste vill jag lova och jag HAJJAR inte vad som är fel, varför kan inte vi få "en sån där gosig och snäll en" som sover sött i sin säng 11 timmar i sträck, varför kan hon inte somna lika sött som hon gör på dagarna, varför varför varför??!! Visst, hon är faktiskt alldeles underbar på alla sina sätt, det är hon, men vad gör det när kvällarna vankas av förtvivlan om & om igen och nätterna där sömnen störs 2 - 3 gånger, nä, det hjälper ju inte mej på dagarna, jag är ändå alltid förvirrad, trött och känner mig som världens sämsta mamma som gnäller hela tiden!? Hoooo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, behöver sömn... Zzzzz

Men jag lägger ändå upp 2 bilder på vår underbara minsta lilla energitjuv... ;)

♦ Har varit Mycket

2010-09-08 @ 13:00:14
Det är lugnt just nu, men det har varit mycket de senaste veckorna... I lördags var det möhippa för en vän som gifter sig om några veckor. Det var en himla rolig dag med en massa bus och allt kul som vi gjorde kommer jag minnas lääänge. =) Vädret var underbart fint också så det blev en riktigt lyckad dag!Det har inte blivit så mycket bloggande eller FB, jag har ingen ro till sånt nu känns det som... Imorgon blir det fika med några kompisar i Gamla stan, det ser jag fram emot enormt och till helgen blir det besök hos famor och hundarna, på lördag är det marknad & tivoli i hennes stad.

 Looking forward! =)

♦ Bara Vara

2010-09-01 @ 14:37:30
Idag har vi bara slappat, bäddat sängar, plockat och fixat här hemma. Har inge mer å skriva... 
ByeBye

RSS 2.0