♦ Tänkvärt & vackert

2011-08-08 @ 23:28:44

En indian satt och pratade med sitt barnbarn.

Han sa: ” -I alla människor bor det två vargar som slåss.

Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.


Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja empati, sanning och tillit”.


” -Vilken varg vinner?”, sa barnet.

” -Den du matar”, sa den gamle indianen


♦ Skåne avklarad


Nu är vår Skånesemester slut och idag ska vi förbereda vår tripp upp till farmor i Huddik. Men först blir det 1 år & 40 årskalas för min brors familj.

Första dagen vi var i Helsingborg regnade det på kvällen när vi skulle äta med hans kusin, men vi hittade en plats där vi i lugn och ro kunde sitta en stund.
Hans kusin sa att vi kunde träffas upp dagen efter och att hon skulle ringa oss på morgonen, morgonen kom och efter frukost gick vi ut till marknaden och åkte lite tivoli med barnen, men ingen kusin hade hört av sig.
Vi strosa runt och hade en mysig dag med lunch och tivoli, klockan tickade på men ingen kusin hörde av sig så vi struntade till slut i dem och hade en dag för oss själva istället, det gick lika bra det, men fan vad jag är trött på människors konstiga betéenden (tycker mest synd om my ♥ som säkert sett mest fram emot att träffas)! Skumbananer!

Jaja, vi hade det mysigt som 17 och hamnade på en massa härliga ställen.

Sen åkte vi till Maria och hennes familj, vi sov där i 2 nätter och hade det urmysigt, de bjöd på en massa gott och tog med oss in till Lund där vi åt lunch, var på bakluckeloppis och lekte i stadsparken...  

Så, nu är det semester och imorgon åker vi till farmor där vi ska ha några mysiga dagar upp i Norrland.

Ha det skönt, orkar inte skirva mer nu. :)RSS 2.0