♦ Konstig period

2011-01-25 @ 12:44:11
Uscha, jag har kommit in i någon konstig (ovanlig) period, Jag bloggar inte, jag fotograferar inte längre, det var länge sen... Kanske det betyder att det just nu är andra saker omkring som måste prioriteras...

Hoppas jag hittar ett jobb snart,  nu är jag så rastlös och slut på idéer!

♦ Övernaturligt är naturligt...

2011-01-10 @ 21:23:22
Övernaturligt är naturligt för mig...

Jag sitter här i soffan ensam, my love är och spelar bandy och barnen sover. Det är ganska skönt att ha tv:n en stund för sig själv och välja att se sånt som är girly (top model) och nu ser jag på "Det okända". Det var länge sen jag såg det programmet, men idag, konstigt nog, ville jag se det.
Jag satt precis och tänkte att det vore lite scary om dem visade ett program från nått spa och då skulle det ju vara typiskt om dem skulle visa det ställe som vi ska vara på om några veckor.

Programmet börjar och vad ska det handla om? Jo´rå, det handlar om spökerier på ett spa, men som tur var så var det inte därifrån vi ska vara... Men däremot är det på samma spa som mina föräldrar var på förra vintern/våren!

Slumpen och ödet är märkligt ibland... Men jag älskar sånna här överraskningar och ni som känner mig vet ju att jag tycker att det övernaturliga är det naturligaste som finns! 
 
Tjing! ♣

♦ Tiden går så fort


Tänk, vad tiden går fort, nu sitter Nelia och äter helt själv, dricker vatten utan pip, tar en stol och klättrar upp för att leka "laga mat och diska". Hon formulerar ord också och försöker prata hela tiden och hon är bra på det. Hon kan säga töstig när hon ser ett glas med vatten, hon säger vovve, tack när någon nyser (istället för prosit), tack när hon får något, hoppa, hon hoppar även när vi säger hoppa och snurrar när vi säger snurra (hon går fram och tillbaka baklänges när vi säger så), står och rycker i frysen och säger glass, mm. Just det, hon pekar p¨blöjan och säger blöja, jaa, böja... ;)

Hon är så klok vår lilla tjej!

 1.5 år har gått så fort, jag njuter för varje dag som går och det blir verkligen bara bättre och bättre, det har vi en storasyster som bevisat för oss genom de 7 åren som vi haft lyckan att få tillbringa med henne.

Jag ÄLSKAR min fina familj och nej, jag saknar inte bebistiden!

Men det är lite läskigt nu, Nelia sover så otroligt dåligt, vi har rådfrågat barnläkare, bvc och följt alla kloka nattningsråd som finns, men ingenting har fungerat. Så nu är den sista utvägen igång, vi har gett henne 2 droppar Teralen (sömnmedel) för första gången, så nu är jag lite nervös, men hoppas att det ska fungera. Läkaren säger att det förhoppningsvis ska bryta den onda cirkeln på ca 2 veckor, hoppas hon sover bättre nu så att jag och vi får bli pigga människor igen, för 2 år utan en hel natts sömn har satt sina spår!

♥ 

♦ 10 år av tro, hopp och kärlek

2011-01-09 @ 15:54:51

... ♥ Någonstanns i Sverige ♥ ...

Snart firar vi 10 år av tro, hopp och kärlek, ni som följt med på vår resa vet att hoppet verkligen har varit den starka tråden i vårt förhållande.

Jag tänker framförallt på sommaren 2008, under 4 månader, då vi hade varit ett par i 7 år, bestämde oss för att leva på varsit håll. Jag ordnade med en lägenhet i Årsta och min närmsta granne blev Årstaviken. Åhhh, vad jag kan sakna den lägenheten, men det var bara en 2:a så det var tyvärr inget alternativ för oss då vi bestämde att jag skulle komma hem igen.
Jag ångrar inte en sekund att vi tog det beslutet, jag mådde så dåligt i själen, jag visste varken ut eller in, jag kände mig otroligt förvirrad och behövde en brejk från allt runt mig. Det var bra att vi gjorde som vi gjorde, annars hade jag kanske inte suttit här idag...

..och planerat vår 10 årsjubileum i februari, medans lillfisen på ett & ett halvt galet står och skriker i öronen på mig, jag försöker få henne att gå in och störa dem som sitter därinne och spelar Wii istället och lura farsan att byta bajsblöja, ... så, nu är det gjort.

Tillbaka till planeringen, jag tror det blir en väldigt mysig och harmonisk vistelse med god middag, bubbel i glasen, sköna behandlingar och en stor skön säng att mysa i, eller, sova i menar jag och sen en underbar frukost bara för oss, medans barnen har barnvakt i form av mormor och morfar.

Åhhhh, vad vi  Lääääängtar! =D


♦ Målet med träningen är...

2011-01-07 @ 15:00:52
På morgonen när jag satt i soffan fick jag lust att gå ut på en promenad, men när jag tittade ut genom fönstret öste snön ner och jag bestämde mig för att åka till gymmet istället. Styrketräning, mest ben och rumpa idag, sen en lång stretch och bastu efter det. Det är verkligen den bästa kuren mor virrvarret  i mitt huvud och jag är så glad att jag äntligen kommit igång med min älsakde träning igen.

Jag har tidigare tränat med Micke, men han har börjat jobba igen, fast när man kommit in i träningen som jag gjort nu, gör det absolut inget att träna ensam och det är det som är målet med träning att man gör allt för att få sin träningstimma eller 2. LOVELY! ♥

Hoppas ni har det bra!
Tjingtjong Ballefjong! ;)


Nu är klockan 17:31


♦ En härlig vinterdag


Hello,


Idag var jag med W till simhallen igen, hon fick inte bada så länge igår då lillasyster höll på att somna i badet och var alldeles blå om läpparna, så vi bestämde för att åka idag igen, bara hon och jag. Det var mysigt, hon vill så gärna lära sig att simma och sprang fram och tillbaka mella den lilla och stora bassängen stup i ett, av och på med simpuffarna, kallsup några gånger. Vi köpte simglasögon där som också åkte av och på för jämnan, vi fick inte riktigt ordning på dom, för de föll ner hela tiden så öronen stod rätt ut och ögonen såg ut som ledsna hundögon... Haha haha! =) Lilla gullungen!


Sen bastade vi en bra stund, ut och in i duchen och bastun, det var underbart, vi ÄLSKAR att basta i vår familj, jag längtar tills vi köper hus och har en alldeles egen bastu.


Nu känner jag mig avslappnad och har druckit en kopp kaffe och ätit 3 små dinkelkex med St.Agurost (40%) istället för en smörgås, den osten var supergod!


Jag köpte hem bacon idag (3pkt) då jag tänkte börja köra bacon och scramble eggs till lunch, till frukost blir det keso och blåbärssoppa eller en smoothie.. Nu är det nya tag och glassen vi köpte hem (GB-PACK) är uppäten så nu ska det inte in mer sånt på ett BRA tag. =)

Sååå, resten av dagen ska det bara vara som det kommer att bli, alltså, en dag med inga som helst planer. Najs! =)


Hoppas du mår bra och har en bra dag!


Ciao 


♦ Humör

2011-01-04 @ 15:56:07
Har simmat, plaskat & bastat med lilla familjen idag, mysigt.
Sitter just nu bara här och slappar med mitt djävulska humör & huvudvärk medans my ♥ gick ut till köket då han förstod att om det ska bli någon god mat på bordet idag så är det nog bäst att han fixar den... Gulle han, tur att han finns för mig och att jag får sitta här och tråka... ♥! =D

RSS 2.0