♦ Dumma Våg


FY för digitala vågar, våran dumma våg spelar ett spratt med mig, jag brukar väga mig en dag i veckan, vågen har tickat upp och upp och jag hajjar inte varför... Imorse vägde jag nästan 68! Hmmm det har jag inte vägt efter graviditeten för 2 år sen... Hmmmm, köpa nytt & byta batteri, får hoppas att den visar på mindre sen efter. Jag som tänkt på vad jag ätit, tränat och bara tagit det lugnt mentalt... Känner mig ju kolugn... Ett till hmmmmmm sitter på sin plats. :)

Jo´rå, jag vet att muskler väger med än fett, jag är inte någon nybörjare eller dum i huvudet. ;)

Får återkomma! ♥ 

♦ Små trotsiga troll


8 år och finaste som finns, liten ibland och stor mest hela tiden, trotsig och gullig, hon tycker att mamma & pappa är världens snällaste, världens dummaste och sen är man världen snällaste igen...
Sen har man en liten 2 åring som också är finaste som finns, alldeles underbar, alldeles jättetrött efter dagis, gnällig, ibland ska man pussas, ibland får man en liten näve mot trynet när man försöker sno en puss. Ibland är man världens bästa mamma & pappa, ibland vill hon inte alls och sekunden efter ska man bära och pussas. Men who cares, visst är det underbart med gosigoskärlekar?! :)

RSS 2.0