♦ Blombud


 
 
Jag fick blombud idag, jag trodde först att det var från mannen i mitt liv. När jag slitit upp paketet och vände på kortet stod det:
 
" Underbara Helena,
Här kommer härliga blomdofter som kan föra tankarna till sommaren.
Hoppas du mår bättre snart!  
Många kramar Z m. familj"
 
Jag blir så rörd över gesten, att hon tänkt på mig och att hon faktiskt visade det med ett blombud.
 
Jag känner så starkt för förändring i mitt liv, känslan att jag är trött och eländig hänger som ett moln över mig hela tiden och jag känner att jag inte riktigt vet hur jag kan få känslan att försvinna. Bältrosen var som ett brev på posten där det stod att jag inte mår så bra, halloooo!!!
Jag hajjar att jag måste få till förändringar i mitt liv för att kunna stå med båda fötterna på jorden, jag vet men jag vet ine riktigt hur, när eller var...
 
MEN!!!!
Idag kom jag ut på en liten promenad, en ishal sådan, sedan körde jag lite armar med 3 kg hantlar, för nu ska jag banne mig komma på banan igen!!!
 
Och eftersom det finns en massa gott i skafferiet så blir det fikastund nu. ;)
 

♦ En pirrande känsla kvar 
Jag trodde aldrig att jag skulle se normal ut igen, jag inbillade mig verkligen att det var med en massa röda värkande ärr jag skulle leva med i resten av mitt liv. MEN nu är det bara några ärr kvar vid ögonbrynet och runt ögat...
Men jag känner mig öm och samtidigt pirrande förlamad runt den del där bältrosen var som värst.
Men troligtvis kommer det att försvinna det också, snart?...
 
 
Den här bilden togs igår när vi var påväg hem från min bror som fyller på juldagen.
 
 

♦ En jul i år med   
 
Julen har varit OK trots sjukdom och trötthet i mängd. Vi åkte hem till mormor och morfar, åt en massa gott, öppnade fina julklappar och tog det väldigt lugnt, gjorde jag. ;)
Tomten hade bråttom i år och lämnade säcken med klappar redan vid dörren, kanske tur det för Nelia sprang fort iväg när tomten stod vid dörren, livrädd eller blyg...?
 
 
 

♦ Slut på berg & dalbanor


 Det här är enligt läkarna ett varningstecken... 
 
 
 
 

♦ Ögonakuten here I come


 
 
Ett stort öga och ett litet öga, nu ska jag strax åka in till ögonakuten på Huddinge. Pappa skjutsar mig dit, vågar inte köra själv då huvudvärken är  för jävlig och ögat hänger inte riktigt me.
 
Tänk om jag blir blind??!! :(
 
Och jag som skulle på intervju idag, men jag ska dit efter jul & nyår istället och hoppas jag ser ordentlig ut tills dess. :(
 
 Hoppas ni mår bra, det gör inte jag!
 
Kram

♦ Helveteselden fångade mig


Helveteselden fångade mig:

 

Det började med att jag natten till Lucia vaknade med en ilande känsla som satt strax under ögonbrynet, det var jobbigt att blunda med höger öga och en ilande känsla med huvudvärk gjorde sig påmind då & då. Och imorse vaknade jag med röda märken precis där värken hade befunnit sig och kände att jag måste kontakta läkaren.

Jag ringde Liljeholmens närakut där läkaren snabbt konstatera att jag fått bältros I ANSIKTET!!!! Han sa också att jag kunde vänta mig att det tyvärr kan bli värre, så nu sitter jag här med ilandes dunkandes huvudvärk och röda smärtandes märken på höger sida av ansiktet från tinning och runt hela ögat. AJ!!!!

 

"Vissa människor drabbas värre av bältros. Om utslagen sätter sig i ansiktet, speciellt på ögonlock eller nästipp, kan även ögat vara påverkat. Då bör man bli undersökt av en ögonläkare så snart som möjligt, eftersom utslagen kan skada ögats hornhinna"

 

Det beror oftast på stress sa han, självklart förstod jag när han berätta så jag är inte förvånad,... Jag har ju varit sjukskriven 1 1/2 månad och var nu tvungen att säga upp mig från mitt jobb pga. stressen som gripit tag i mig.

 

2o12 har varit ett riktigt skitår och det här är väl ett sista slag för att avsluta detta skitår. Får hoppas att 2o13 blir mitt år.

 

I´ll BE BACK, promise!!!


RSS 2.0