♦ Familjedag


 
 
 
 

♦ Sallader i mängder


 
Det här är vad jag gör på mitt jobb och lite mer därtill! ;)
Det är kul att få vara kreativ och ha tillgång till allt det härliga som jag har nu. Gratis träning, härliga inspirerande människor omkring mig hela dagarna som pushar mig i rätt riktning.
 
Jag hörde några grabbar som hade varit ute och sprungit (som de gör varje vecka) och som då efteråt brukar köpa salamimackor. Det var en ny  person med det gänget i måndags och han funderade på vilken macka han ville ha.
- Ta en salami/Brie, den är rymt god! Hörde jag en av dem säga.
 
Bra betyg blir jag alltid glad av! ;)
 
 

♦ Nu har jag lämnat detta


Det som var mitt café finns inte längre kvar som mitt, det känns bra men lite vemodigt och overkligt, vart tar tiden vägen? Nu har jag lämnat detta bakom mig och kan med full kraft orka med allt det nya och ger mig själv en liten klapp på axeln för att jag vågar allt jag tror på. Trevlig helg! :)

Nya Krafter


Nu har jag varit hemma i nästan 3 dagar för att vila upp mig, jag känner mig inte direkt utvilad, lite piggare är jag kanske. Men fortfarande snurrar det i huvudet vid minsta lilla motgång, som när jag borstade tänderna och samtidigt skulle göra något annat så att tandborsten föll i golvet. DÅ snurra det till i huvudet samtidigt som jag kände av en frustration och jag kunde bara få ur mig ett sånt där fult ord som börjar på F och slutar på itta ...

Jag måste börja ta det här med HSP (Higher Sensetive Person) på allvar, förstå att det är en del av mig, jag ska lära mig alla sätt som finns för att klara av mig själv i vardagen! ... To be Continued

 

Nu ska jag strax iväg med min bror för att städa det sista på cafét, på söndag kommer de nya ägarna hem från Serbien, så det blir lite bråttom nu.

Ikväll blir det fredagsmys med familjen, bunkrar nog upp med cheesechrunches och läsk, på tv:n är det väl fångarna på fortet, tror jag.

 

Ha en skön helg, på måndag ska jag jobba med nya krafter! :) Ska bli LooooovLeYyy!!

 


♦ Mina dagar


Jag har det jobbigt nu, ångest för allt! Jag har min period nu, en period då jag vill ha någon att prata med utan att känna ånger, någon att gråta hos för det finns så mycket inom mig som vill ut, som måste ut. På nått sätt!
 
Jag vill gråta tusen floder, jag vill slå på en kudde tills jag spyr av utmattning, jag VILL göra allt som gör att min ångest och sorg försvinner, föralltid, måste jag verkligen slita min själ i tusen bitar?!
 
VARFÖR ska jag ha dessa problem, vad har jag gjort för att förtjäna att känna mig misslyckad, oönskad och ivägen för allt i livet?! JAG FATTAR INGENTING, för jag vill bara fly, förvinna, gå under jorden!  Men egentligen vill jag njuta av livet, må bra och känna mig omtyckt och älskad, inte minst av mig själv.
 
USCH USCH USCH, MINA ÖGON BLIR SVULLNA OCH RÖDA, men det är skönt att gråta, skriva, jag skriker inombords.
 
FY FAN, KAN HELA VÄRLDEN DRA ÅT HELVETE FÖR EN GÅNGS SKULL?!!!

♦ Puts Väck allt det Negativa i mitt Liv


När jag gick upp i morse kände jag att den här arbetsdagen inte skulle bli så långvarig, men jag tog mig dit och klockan 7 träffades vi, jag & min chef och bestämde att jag skulle gå hem när nästa personal kom vid 9.30. Jag ordnade med frukost och lunch och sen gick jag hem. 

När jag kom hem gick jag nästan direkt och hämtade telefonen och ringde min sambo, samtidigt som jag tappade upp ett bad där jag slängde ner en badbomb som han köpt i Riga i helgen. Jag sa förlåt för att jag var dum igår kväll innan vi somnade, jag förklarade att jag inte mår bra nu och att chefen skickade hem mig för att vila upp mig. Han bad också om ursäkt och nu ska vi ha det bra han & jag, min fina älskling! ;)
 

När jag låg där i badet kom tårarna, en förtvivlan dunkades upp ur min trötta och utmattade kropp. Det var en enorm befrielse, det kändes så skönt att faktiskt få rensa ur min ångest och nu har jag bestämt mig för att lämna allt det negativa bakom mig och gå vidare, med eller utan det som fanns förut, det får som skrivet innan inte spela någon roll längre.

 

Jag har rensat nu, jag tar nya härliga steg och inser att jag faktiskt har det himla bra med fina goa människor runt omkring mig som vill mig väl och det räcker för mig.

 

Tack för mig, Hej (som Anders Timell säger) ;)

 

♦ Tryckas ner till tystnad


Jag måste verkligen hitta ett sätt att samla mig, att känna mig hel och få mig själv i balans nu, jag vill hitta min ro i själen en dag. Jag måste verkligen sluta plåga mig själv med destruktiva tankar som får mig att gå sönder i tusen bitar och som får mig att lida, helt i onödan.

Jag mår lite dåligt nu när jag försöker vara den jag är, vara mig själv. Jag försöker att göra det jag tror är rätt, men det blir fel istället då folket omkring mig inte kan förstå mig. Jag får inte säga hur eller kritisera, utan jag är deras vän så länge jag håller käften och gör som jag alltid gjort. Vilket är att hålla käften och le, se glad ut, helt enkelt. 

Det är bara att inse att livet måste gå vidare... Med eller utan, det kan inte spela någon roll längre, för det FÅR inte spela någon roll, jag tänker inte känna mig nertryckt längre som jag gjort i alldeles för många år nu. Jag måste också få ventilera mig, jag måste också kunna ge kritik utan att vara rädd för att känna mig utfryst. Bröder, släkt, vänner och fiender,,, this is me, take it or just leave it!

Och som jag LÄNGTAT efter det här:

FUCK THE WORLD!!!

♦ Om jag få säga det själv


Jag går upp klockan 5 på morgonen, fixar en koppa kaffe och sminkar mig iordning. När klockan blivit 5.40 så blir det frukost och sen är det dax att åka till jobbet som börjar 7.

Jag är förbannat trött, det är mycket på jobbet, mycket nytt och det är helt enkelt nästan för mycket att jobba i både kök och reception och tro att man ska få ihop det utan att stressa ihjäl... Men på torsdag har jag samtal med platschefen så då får jag försöka komma pånått bra att säga.Idag tränade jag 1 timma, jag har mina tisdagar då mormor & morfar hämtar barnen och på fredagar tränar jag på morgonen innan jag börjar jobba. Jag försöker verkligen att komma igång nu och det känns helt underbart att träna, om jag får säga det själv så är jag förbaskat duktig som envist går till gymmet, trots att jag är sååå trött.

RSS 2.0