♦ Mot Nya Äventyr

2011-02-27 @ 12:31:34
Jag har något kul att skriva om och det känns så bra!

För det första har jag fått ett nytt uppdrag. på jobbfronten. Jag ska ta över som hudterapeut på ett litet spa på Medborgarplatsen, delägaren ska ha barn så hon låter mig få ta över hennes kundkrets och nya kunder medans hon är på föräldraledighet. Sen får vi se hur det hela utvecklas, om jag blir kvar eller om jag fortsätter mot nya äventyr. Som det ser ut nu så vill vi alla att jag ska vara kvar så länge det är möjligt, dem har funderingar på att ev. starta ett till spa/yogastudio och har då i sina tankar att jag ska vara hudterapeut i antingen den nya eller den befintliga. Kul och spännande!!! :)

Sen ska vi eventuellt flytta senare i höst, då blir det en nybyggd 4:a i Aspudden/Örnsberg som blir vår nya ort, det är såååå himla mysigt där och Aspudden har en liten småstadskänsla med sina gamla byggnader, gågata med fina små butiker och en enorm lekpark där vi kan titta på djur, eller grilla och ha picknick när som helst på året. En liten bit ifrån vårt hem kommer vi ner till Vinterviken och Mälaren... Ohhhh, vad vi ska få det bra!

Så nu mina vänner, nu kommer det läggas tankar på inredning (och jobbet förståss) till vårt nya hem som ska inspireras av Feng shui & Wabi Sabi, att man med hjälp av färger, placering av möbler enligt olika riktlinjer, att man tar vara på föremål med själ i, att man skapar sitt hem för att skapa harmoni... Mmmmm, mycket att lära och dona med, men jag ska se till att skapa ett hem där vi ska trivas i.

Jag har inte trivts så bra här i den här lägenheten, ändå har vi bott här i över 5 år nu. Men vi har haft det jobbigt i perioder också, när det handlat om relationen och livet i övrigt. Dels pga. att jag nog känt att det är dåliga eneriger i vår lägenhet som stressar mig och jag känner att jag inte orkar eller har lust att göra nått här hemma. Tyvärr är det ju inte alltid så lätt att "bara flytta". Fast det gjorde jag ju iof. för några år sen då jag tog mitt pick och pack & flyttade till Årsta i 4 månader, men det var ju inte han det var nått fel på kom jag på då, det är ju den här lägenheten det är fel på och nu ska vi äntligen komma härifrån, även om det nu är ett bra tag kvar.

När vi bodde i Rågsved kände jag mig trygg i lägenheten vi bodde i, innergården var otroligt mysig och jag kan fortfarande sakna den tiden vi hade där. Men det området var inte så lockande för oss kände vi och det var vår första lägenhet, men jag trivdes bra där. :)

Men som sagt, mot nya äventyr! :)

Nu ska vi hem till mina föräldrar och fira min gamla far (66 år) med hela släkten. :)

Ha en bra söndag vänner! ♥


♦ Vill ju inte bli besviken

2011-02-17 @ 13:05:53
Vet ni, jag har lärt mig, eller rättare sagt, jag försöker lära mig att inte vara så entusiastisk när det kommer till jobb och annat som jag så mycket ser fram emot.

För förut när jag till exempel började på nått nytt jobb så har jag gått in med en sån entusiasm och visst har den varit befogad, men som alltid har det tillslut efter några månader blivit så att allt faller och jag har slutat på ett eller annat sätt. 

Och nu när jag känner en sån sprudlande förvänting inför det här kommande projektet så kommer jag på mig själv och säger till mig själv inombords att inte vara för förväntansfull, utan att jag ska ta ett steg i taget, dag för dag och hoppas att det kommer att vara kul och lärorikt.

Jag vill ha ett jobb som jag ska trivas på resten av mitt arbetsliv, TÄNK om det blir så den här gången? :)
 - Sluuuuuta !!! Ta en dag i taget, vill inte bli besviken igen. 

Och så tänker jag i samma sekund: Men varför ska jag känna att jag inte får vara förväntansfull, varför ska jag behöva lägga band på mina känslor?Jag vill inte leka likgiltig och tråkig, det är ju liksom inte min grej... Varför?

Virr varr virr varr i skallen.


Hoppas ni har en bra dag allesammans!


♦ Relaxavdelning imorgon

2011-02-17 @ 12:03:48
Sitter här vid köksbordet med tangenterna framför miiig, slappardag och härligt det är där ute när solen skiner, det är härligt så länge jag slipper frysa.

Nu börjar äventyret, papper är påskrivet och det är nu det börjar... Måndag & tisdag var jag på utbildning, jag fick lära mig en ny ryggmassage, akupressur, dränage och massage i ansiktet och på onsdag nästa vecka börjar jag min upplärning på spa:t. :) Spännande!!!

Imorgon bär det av, vi ska lyxa lite på ett spa med övernattning, vi ska äta gott, få sköna behandlingar och bara relaxa på spaavdelningen. :)

Fett nize! ;) Öhöö öhöö


♦ Fick inte nog av umgänge

2011-02-06 @ 12:50:19
Lite lagom trött så här dagen efter lördagens bravader, men det var det ju värt, såklart. Det är inte varje natt man har så trevliga nattgäster som inte kunde få nog av umgänge, "någon" ville till och med krypa ner i samma säng som oss och så hittade man en toalettrulle i toan mitt i natten, fräscht, hur hamna den där?! ... ;)
Det var en rolig och lite galen afton!

Thanx darlings T, P & E!!! ♥

♦ Jag har det lite lyxigt

2011-02-01 @ 12:21:48


Nytränad, pigg & glad, jag kan faktiskt förstå att jag har det lite lyxigt, för det är lyxigt att äntligen känna att tiden för mig själv finns och jag tar varje chans att trimma medans jag kan, snart hoppas jag få napp på jobbfronten också. :)

Nu ska jag vila en stund, meditera, koppla av och njuta. :)  

Kram på er


RSS 2.0