♦ Ingarö & Saltarö...

2009-07-31 @ 13:38:17
 I onsdags var hela familjen i Lugnet (en park i närheten där vi bor) med en dagiskompis till Wilma tillsammans med hennes mamma & lillebror 1.5 år (+ hennes gravidmage där det ligger en liten syster,,,) ! Tjejjorna klättrade och åt vattenmelon och riskakor i massor... =)

Klättertajm i Lugnet

Sen på kvällen åkte vi ut till våra vänner ute på Ingarö, där det blev grillad kycklingspett, qinoasallad och en jättegod kall sås som Lina gjort, till efterrätt blev det marängsvich, marängsvizz, marängsvichszzz.... ;o)
 Sen blev det hopp i grannens studsmatta och gung i hängmattan, lek i parken, och körsbärsplockning uppe på berget... Det blev en supermysig dag med en ganska sen kväll... =)

     

Igår (torsdag) åkte vi ut till Saltarö, det är mitt lilla smultronställe på sommaren...  Vi har varit där flera gånger varje sommar i 8 år nu. Mysigt värre! =) Vi kom dit vid lunch då vi grillade korv, tyvärr regnade det så vi fick sitta inne och äta. Efter det blev det uppehåll så vi promenerade ner till stranden och hade det trevligt en stund med lite glass, kaffe och kaka. Killarna och Wilmis doppade sig en stund, men tyvärr så blåste det ganska mycket. Sen vart det blåbärsplockning  (med blåa tänder som slutresultat) och grillning till middan (Rib´s, Fläskfilé, ugnsstekt potatis & tsatsiki)...
Igår vart en ännu senare kväll än dagen innan... =o/

     

SÅÅÅÅ idag blir det bara slappo för vår del, P och W är i parken och leker nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0