♦ Ingarö & Saltarö...

2009-07-31 @ 13:38:17
 I onsdags var hela familjen i Lugnet (en park i närheten där vi bor) med en dagiskompis till Wilma tillsammans med hennes mamma & lillebror 1.5 år (+ hennes gravidmage där det ligger en liten syster,,,) ! Tjejjorna klättrade och åt vattenmelon och riskakor i massor... =)

Klättertajm i Lugnet

Sen på kvällen åkte vi ut till våra vänner ute på Ingarö, där det blev grillad kycklingspett, qinoasallad och en jättegod kall sås som Lina gjort, till efterrätt blev det marängsvich, marängsvizz, marängsvichszzz.... ;o)
 Sen blev det hopp i grannens studsmatta och gung i hängmattan, lek i parken, och körsbärsplockning uppe på berget... Det blev en supermysig dag med en ganska sen kväll... =)

     

Igår (torsdag) åkte vi ut till Saltarö, det är mitt lilla smultronställe på sommaren...  Vi har varit där flera gånger varje sommar i 8 år nu. Mysigt värre! =) Vi kom dit vid lunch då vi grillade korv, tyvärr regnade det så vi fick sitta inne och äta. Efter det blev det uppehåll så vi promenerade ner till stranden och hade det trevligt en stund med lite glass, kaffe och kaka. Killarna och Wilmis doppade sig en stund, men tyvärr så blåste det ganska mycket. Sen vart det blåbärsplockning  (med blåa tänder som slutresultat) och grillning till middan (Rib´s, Fläskfilé, ugnsstekt potatis & tsatsiki)...
Igår vart en ännu senare kväll än dagen innan... =o/

     

SÅÅÅÅ idag blir det bara slappo för vår del, P och W är i parken och leker nu...

♦ Parken Zoo & Lådbilslandet

2009-07-28 @ 19:50:42
´27 juli 2009: 
 Vad mysigt vi har haft och tiden fortsätter rusa förbi... Snart är det Augusti och då börjar ju hösten att närma sig, jaja, jag vet, ÄN är det sommar och det är det ju i september också... vissa dagar i varje fall och jag är ju mammaledig, sen spelar det ingen roll om det är vår, sommar, höst eller vinter... för jag ska verkligen njuta av att få vara hemma med Nelia! =)

Igår var vi på Parken Zoo i Eskilstuna... Vi gick och gick och gick i 6 hela timmar...  Men vad mysigt det är där, jag har varit där förr, men jag har tyvärr inget direkt minne utav det. Wilma åkte karuseller och andra åkattraktioner, dem åkte en liten motorbåt och var på Fatomenlandet och busade. Vi tittade på fina STORA tigrar som stoltserade fram och tillbaka framför publiken bakom glasen. Jättemaffiga tigrar! =)
  Wilmis klappar Ödlan som om hon aldrig gjort annat... =)  Wilma & pappa finåker bakom vassen...

28 juli 2009:
Idag var vi på Lådbilslandet med brorsan + familj & våra föräldrar. Jättekul ställe med MASSOR att göra för barnen. =)
Det enda negativa var att det regnade en hel del idag, men vi hade regnkläder med oss... Såklart!

   Gladis åker lådbil... =) Kusinerna bus på traktoräventyr...Pappa blev supertrött av all lek och spring... ZZzzzz


FULLT ÖS MEDVETSLÖS!


 
   

♥ När Nelia Kom Till Världen...

2009-07-26 @ 19:37:56


Nu har jag äntligen skrivit vår förlossningsberättelse.

 Jag åkte in till BB redan i vecka 32 för att sammandragningarna var så kraftiga och värkarna gjorde sig påminda. Jag fick ligga inne i 2 nätter, men sen lugnade det dock ner sig rejält i 2 veckor... Men sen börjades det igen. Jag åkte ut och in för kontroller, jag blev sjuk i vad vi tror kan ha varit luftrörskatarr vilket resulterade i att jag hade svårt att andas, hostade jättemycket och kroppen vart utmattad av alltsammans. Jag fick till slut en tid för igångsättning fredagen den 17 juli, 6 dagar före BF. Dagarna gick och dagen för min igångsättning närmade sig... Jag fick kalla fötter, jag ville inte bli igångsatt, jag är ju en av dem som till 100& litar på att min kropp klarar av en förlossning själv (med lite hjälp av lustgas precis som förra gången)så jag ringde till läkaren dagen innan (torsdagen) och frågade vad hon tyckte.

- Ja du, du bestämmer ju helt själv hur du vill göra, men i journalen här står det att du var öppen 3-4 cm i lördags och att man trodde att förlossningen skulle komma igång av sig själv vilken dag som helst. Men eftersom det inte hänt något än så kanske du behöver lite hjälp på vägen. Du är ju omföderska, då brukar det bli mindre komplikationer vid en igångsättning... Hon lugnade mig och jag bestämde mig för att vi skulle åka in nästa morgon och få "hjälp på vägen".


Vi åkte till Mc´donalds hela familjen och åt lunch på torsdagen, sen åkte vi upp till lekparken och lekte i någon timma innan vi skulle lämna vår dotter hos mormor & morfar för barnpassning under tiden vi skulle föda vår dotter.

Jag och sambon åkte hem, lagade mat och satte oss och tittade på en 3h lång film och jag konstaterade att jag mådde bra igen efter många veckors kamp, jag kände mig frisk, pigg och stark igen.  Vi gick och la oss vid 23.00 för att vara pigga, vi skulle ju vara på sjukhuset klockan 7.30.


Jag vaknade klockan 01.19, en värk spände till i magen och bak i ryggen, jag somnade om, men vakande väl kanske 30 minuter senare av nästa värk, sen kom dem med 10 minuters mellanrum, sen blev det snabbt 5 minuter mellan värkarna så jag ringde in till sös vid 02.00 och sa att värkarna börjat, men det var fullt där så jag blev skickad till Karolinska istället. Vi kom in dit 03:20 och jag fick ligga på en brits med CTG på magen och kände hur blodtrycket snabbt sjönk, jag började skaka, kallsvettas och må illa. Jag sa till BM att jag ville ha lustgas, men hon bad om att få ha kvar mig i 10 minuter till innan jag skulle flyttas in till förlossningsavdelningen för inne i det rum jag var fanns ingen lustgas. Men hon såg på kurvan att värkarna kom väldigt tätt och jag fcik omgående komma in till förlossningsavdelningen. Där fick jag tag i masken, tog den direkt över näsa och mun och gasade in mig med lustgas. Andas in, andas ut i masken, andas in, andas ut i masken... och så fortsatte jag. Jag andades ingenting annat och frågade syrran om man kunde dö av lustgas.

- Nej, men man kan nog "verka" tuppa av vissa stunder, så andas vanlig luft också så att du inte tappar kontrollen bara. Sa hon och lämnade rummet.

- OK, ibland ska jag göra det lovade jag.

Lustgasen var min Bästa vän under förlossningen!

Min älskling stod bredvid mig och vägledde mig genom att säga till när värkarna kom.

- Börja andas nu. Sa han när kurvan steg och jag andades.

- Nu kan du sluta. Sa han, men jag fortsatte att andas i masken.

- Du kan sluta nu Helena. Jag tog bort masken 2 sekunder från ansiktet.

 - NEJ, jag har ju en till värk, dem kommer HELA TIDEN! Jag tog tillbaka masken och kände hur det började närma sig...

- Vart fan är syrrorna? Hon kommer ju när som helst skrek jag.

- Tryck på knappen och säg att hon är påväg. Och så mitt i all iver slet jag loss masken från slangen och slangen slets bort från väggen och jag fick PANIK.

- Aajajaja, jag vill inte ha ont, sätt i slangarna igen skrek jag!  FORT!!! Slangarna sattes tillslut tillbaka igen och jag fortsatte att andas lustgas. Syrrorna kom in igen och en kort stund senare klockan 04:58 gick vattnet och 05:13 var vår Älskade Nelia född! Fasiken vilka bra grejer lustgas är.


Nelia var 51 cm lång och vägde 4350! gram... Vår "lilla" prinsessa beslöt sig för att komma till världen utan igångsättning vilket gjorde mig överlycklig, jag visste ju att vi skulle klara det själva hon och jag! =)


♦ Nelia- dag idag...

2009-07-26 @ 16:00:52


- Vad ska vi göra idag mamma? Är mormor fortfarande sjuk? Kan vi åka dit? Snälla´råååå.... Snälla!
Så, det ringdes ett samtal på telefonen och det slutade med att mormor och morfar kom och hämtade storpluttan utan problem, hon ska sova där till imorgon då vi tillsammans ska fortsätta till Eskilstuna "Parken Zoo". Det ska bli mysigt, det är lääänge sen jag var där, jag kommer inte riktigt ihåg när det var.

Så idag är det bara lillasyster, mamma & pappa hemma...
Vi kom precis hem ifrån en 2 timmars promenad, vi stannade till och åt lunch på vägen också, en varsin kebab m. bröd blev det, sen gick vi runt och spanade på alla fina hus i området. En dag är det vår tur... Men vi väntar ett tag till, än så länge går det bra här hemma. Jag sa till Patrik idag att jag är sååå lycklig över att äntligen kunna röra på mig igen, vilken befrielse, jag är verkligen en helt ny människa känns det som, eller kanske den gamla "vanliga" person som tidigare, äsch, jag vet inte. =).
Och vi såg ett superdupermysigt ställe mitt i villaområdet där dem har massage, yoga, pilates, qigong och en massa intressant, gissa om jag kommer att prova på det... Hihi. KUL! =)
 
Så idag har vi vår första ensamdag med Nelia... Myysigt och Wilmis har det så bra hos mina föräldrar, hon önskade sig pannkakor till middag och säkert blir det stora lass med glass också om jag känner dem rätt. ;o)

See ya later. =)

♦ Systrarnas Morgonmys

2009-07-26 @ 10:49:41

Storasyster sitter och myser och är fundersam över hur smått allt är på lillasyster...

Det blev tyvärr inte Sandhamn idag eftersom vädret inte är att lita på och jag har ingen lust att åka dit om det ska regna, då finns det inte så mycket att göra och brorsan + familj ska ändå åka hem senare på eftermiddagen. Det får bli nästa gång istället.

Vad ska vi då hitta på idag´rå?

♦ Morgonmys...♥

2009-07-26 @ 10:45:59



Storasyster sitter och myser och är fundersam över hur smått allt är på lillasyster...

Det blev inte Sandhamn idag eftersom vädret inte är att lita på och jag har ingen lust att åka dit om det ska regna, då finns det inte så mycket att göra och brorsan + familj ska ändå åka hem senare på eftermiddagen. Det får bli nästa gång istället.

Vad ska vi hitta på idag då?

=(

♦ På tu man hand...

2009-07-25 @ 19:09:26


 Idag delade vi upp oss för första gången, Wilma fick gå på bio med pappa, dem såg Pettson & Findus och jag och Nelia tog en promenad till centrum och shoppade 2 par nya byxor till henne och syrran fick nya prinsessblock (jättefina brevpapper), sen gick jag ner till en "mindre salong", bestämde mig för att boka en massage, men det var ingen där, utan man måste ringa terapeuten och boka tid så det ska jag nog göra nästa vecka... MMmm vad skönt, den kommer nog att bli den mest välbehövliga massagen jag fått tror jag, hoppas hon är duktig bara, jag är nog ganska kräsen..."tyvärr" ! =)



Imorgon ska vi eventuellt åka ut till brorsans landställe ute på Sandhamn, men det beror på vädret... Hoppas hoppas! =)

Nee, nu ska jag sätta mig i soffan och gotta lite Kinapuffar innan Wilma ätit upp alla.

Tjintjingeling!


♦ En Lugn Dag

2009-07-22 @ 21:16:02
Dagen började med sovmorgon, vi låg i sängen till 9:10, sen var det frukost. Vid 12 kom Mia, Martin, Ebba & Robert över på besök för att hälsa på vår nya familjemedlem. 

Fina EbbaBebba
 
Och ett JÄTTETACK! Alla för de fina presenter & blommor som vi fått! =)

Några av de fina presenter vi fått.
Storasyster kör dockvagn brevid lillasysters påväg till centrum. =)



Vi har haft en härlig dag!

♦ Återbesök på BB, lunch & shopping i Nacka Forum

2009-07-21 @ 22:53:55


 Idag var det dags för ett återbesök på BB, först var det vägning av lillgrodan och efter det fick hon ta ett blodprov (PKU) som alla nyfödda i sverige får ta sedan 60-talet. Hon gnydde lite snabbt, men somnade om igen vid bröstet ganska omgående... Efter det fick vi åka upp och göra ett hörseltest som alla nyfödda får göra sedan 2005, så det gjordes inte när storasyster var liten... Dem stoppade in en pytteliten hörlur i örat som skickar en svag signal till örat & som sedan registreras på datan, allt gick bra där med. Och eftersom liten gått upp i vikt bra och har ett sånt snuttebehov så fick vi "tillåtelse" att börja med napp, barnmorskan tyckte att det var OK, så vi får prova om det fungerar...
Nappen kanske fungerar ändå?

Efter återbesöket som tog 1.5 timme tog vi vår första "riktiga" tur ut för lite lunch & shopping i Nacka Forum... Storasyster och jag provade en MASSA kläder medans pappa Patrik släpandes efter oss fick ta hand om Lillasyster och vagnen i 4.5 timme... Hihi =) Äntligen känner jag mig som en människa, det är heeeelt underbart att ÄNTLIGEN kunna & att ÄNTLIGEN orka gå längre sträckor igen, jag mår såååå bra nu, förutom känslorna som ligger där på ytan och pyr nu när hormonerna ännu inte stabiliserats... ;o) Ena sekunden är jag jätteglad och andra triggas jag upp som en ilsken geting. Jag grinade en liten skvätt idag också, inne i centrumet, men sen vart det bra igen... Ingen såg mig för vi gick precis ut till garaget... hihi =) Hmmmm, vad ska man säga?! Hormoner är förjävligt jobbiga ibland, men dem kommer snart till rätta dem med... Hoppas jag!!!! Annars har jag nog ingen pappa kvar här hemma länge till... ?!=o/
Nee, nu ska jag sätta mig och se det sista av  "So you think you can dance"...

Go´Natt! =)

(Måste nog börja lägga in lite foton på storasyster oxå, annars blir hon nog lite avis... ) 
=)

♦ Sötisen & Grodis

2009-07-20 @ 21:47:35

Idag har sötisen legat & Jollrat lite med sin vän Grodis... Mycket givande joller... =)

♦ Äntligen är Vår ♥Sötnos♥ här

2009-07-18 @ 19:48:16


 Och jag som skulle bli inskriven på sös för igångsättning (fredagen den 17;e juli) vaknade istället klockan 01:19 av den första "riktiga" värken... Somnade om, men det var inte nån vidare lång tupplur innan jag vaknade av nästa rejäla värk, sen kom dem säkert med 10 minuters mellanrum ganska fort... Sen blev det raskt 5 minuter mellan dem...
Jag ringde Sös där vi planerat föda, men där var det fullt så vi fick föda på KS istället. Vi kom dit vid 03:20 och 05:13 var hon född.. =)

♥ Vår Vackra Fina UNDERBARA ♥
♥ Vår Vackra Fina UNDERBARA ♥



 


♦ SaltåKvarn

2009-07-15 @ 20:00:35
 Idag var vi ute vid SaltåKvarn i Järna och lunchade med mormor och morfar, det är mysigt därute på landet och är ett av dé ställen vi kommer att besöka minst 1 ggn varje sommar. =) Sigtuna "Tant brun" är också ett av de ställen jag bara MÅSTE besöka varje år... det är så otroligt fint där... Och Café Lyran i Mälarhöjden är ett måste också, men dit åker jag flera gånger varje sommar. =)









Sen följde mormor och morfar med oss hem och grillade korv. Nu ska jag se på när "Leila Bakar"... =)

Har du haft en bra dag?

♦ Tält på gården

2009-07-14 @ 16:06:42


 Tjecka mina underbara Heffaklumpar!
Nu gör dem ont ska jag säga, fattas bara att jag ska få en blodpropp nu också innan förlossningen, tror ni inte? ;)



Och Älsklingens blåslagna fot (dock har svullnaden lagt sig)... Behöver väl inte skriva så mycket mer? =(



Jag har slagit upp ett tält åt snuttan på gården, nu är hon där ute med sina kompisar och busar omkring... =)



Ha en bra dag!

♦ Skadade sig på löprundan

2009-07-13 @ 11:51:45


Första semesterdagen: Han var ute på löprundan idag på morgonen, jag började lite smått fundera på vart han tagit vägen, jag tyckte väl att det tog lite tid. När han kom hem sa jag det - Vad länge du var borta idag älskling? - Ja, det tar lite extra tid att halta hem sista biten. =(
Han hade trampat snett från trottoarkanten och lyckades stuka foten när han bara hade 300 meter kvar hem...  Hoppas han hinner bli återställd så han hinner träna upp sig igen tills han ska springa midnattsloppet i augusti. Stackarn! Nu ligger han sovrummet i sängen med högt fotläge med en fossing inpacketerad i bandage, han har fått i sig 2 ipren och läser en bok...


Idag är det 10 dagar kvar till BF (beräknad förlossning), på fredag blir jag igångsatt om ingen bebis kommit, men jag vet ärligt talat inte om jag vill det, det känns riskabelt... Jag vill att min kropp självmant ska föda när det är dax för det eftersom jag litar på att kroppen till 100% vet hur en förlossning ska gå till och blir jag igångsatt så är det inte självmant, så jag vet ärligt  talat inte om jag vill bli igångsatt.  

Nu längtar vi som 17 efter lillasyster! =)


Klockan: 18.11

Vi var på bio på Heron nu på dán och såg "Ice Age i 3D", den var jättebra! =)

Nu ligger kycklingklubborna och väntar i köket på att bli iknaprade av oss till middag med ris och currysås... Sötnosen har varit med och gjort kycklingmarinaden och Currysåsen.
BON APETIT!
 
Ha en trevlig kväll!


♦ ÄNTLIGEN.... Semester!

2009-07-10 @ 18:08:27
ÄNTLIGEN.... Nu ligger han här min Älskling, 5 veckor tillsammans, nu har vår semester börjat  ... Snuttan är hos mormor och morfar i 2 nätter, idag var dem på Skansen... =)

Just nu sitter vi och funderar på vad vi är sugna på för mat, har ingen aning, har ingen direkt sug efter något särskilt faktiskt. Sen ska vi titta på "Maria Larssons Eviga Ögonblick", vi ska helt enkelt bara slappa in semestern tillsammans. =)

Ha en bra kväll! 


Klockan 23:58
Det blev en kebab m. bröd till mig och en Hamburgare till älsklingen, sen blev det filmen; "Maria Larssons Eviga Ögonblick", god frukt, godis, lite bowling och sen mer film...




♦ Hur ska det här gå?

2009-07-10 @ 12:10:27
För 2 veckor sen fick jag svårt att andas, jag tappade nästan rösten och hostade som en galning, fick hostmedicin och orkade inget annat än att sitta hemma och uggla. Hostan blir bättre med medicinen, men annars har jag inte blivit så mycket bättre känns det som. Igår när jag och ♥ var på bio så kände jag att halsen började göra ont och att jag även fått snuva/täppa och jag kände mig så otroligt trött hela tiden och idag är jag heeelt färdig. Och det bästa av allt är att jag ska föda vilken dag som helst, jag är ju i vecka 39 idag... Kul va?
Det snurrar i huvudet, det kommer färskt blod i pappret när jag snyter mig (ganska mycket blod också) och jag känner mig helt förstörd. Jag ringde vårdcentralen nyss, men där var det fullbokat så jag ringde till MVC för att rådfråga, fick ett jättebra stöd från henne jag pratatde med. Hon sa att kroppen oftast är så finurlig att den inte föder om den känner att den inte orkar föda, HAHA men HALLÅÅÅ jag VILL JU FÖDA... NU... Kroppen har ju redan börjat... för länge sen... det är bara det att det går så jävla trögt den här gången...  
Hon sa att det kommer att gå jättebra hur som helst. Men varför skulle jag gå och bli sjuk nu, det är ju sommar för f*n?!!?!

Ska gå och lägga mig igen, har tagit en alvedon & en vitamintablett... Måste sova, hoppas att jag åker in och föder idag, ha det så bra!

HEJDÅ!

*?=)/61796907/(/= &#/==!/`))8=/(=7)=(?!!!!!!)

♦ Ångest eller rädsla?

2009-07-08 @ 08:38:30
 Reste mig precis upp ifrån soffan för att ta mig ut till köket, f*n vad ont det gör när jag reser mig upp... Magen värker och sammandragningarna kommer regelbundet, det har det gjort nu i några dagar men sen händer det inget mer... Samtidtigt förstod jag att den här smärtan iNTE är någonting jämnfört med den smärta som komma ska... Där kom den... Ångest eller är det rädsla? Jag som inte känt riktigt ´så tidigare, vad är det här, ska jag balla ur nu?!!! Kan det bero på att allt blivit så långdraget, har jag gått beredd för länge nu, så länge att jag nästan gett upp? Kommer det verkligen att gå lika bra som det gjorde förra gången, eller kommer själva förlossningen också bli lika utdraget och komplicerad som den här graviditeten blivit? 

Jag måste gå och lägga mig i sängen och försöka vila lite nu...  Komma på bättre tankar... Det är väl självklart att jag klarar det... Uschabuscha!

♦ Sitter & Fnular

2009-07-05 @ 11:12:29


 Sitter inne, orkar inte göra med än att slappa och jag försöker att inte bry mig om att få ångest över det, jag hör hur Flisan och hennes kompis är ute på gården och vråååålar, jag tror att dem är vid gungorna. Hon kom in för en stund sen när molnen tittade fram och sa att hon skulle sätta på sig en kofta, burr, det var lite kallt tyckte hon... Men nu skiner solen igen och vad skönt att det blivit lite svalare ute nu..=)

Igår var jag och snuttan på kalas för I´s dotter som fyllt 3 år, ♥ hjälpte T och P att flytta... Kalaset var supertrevligt, men guuu vad jag är för gravid just nu, fick tyvärr inte i mig så mycket av allt det goooda som Ida bakat och fixat... Men jag tog foton ;o) av allt det fina... Hon är utbildad konditor och hade högsta betyg i hennes avgång (nu för 10 år sen), men hon är GRYM på att baka! =) SLURP!


    

Nu ska jag hopp in i duschen... Men först ska jag lyssna på Molly Sandén... Sen ska vi hem till mina föräldrar och grilla hamburgare... 

Ha dé sååå bra!
 

♦ Rastlös

2009-07-03 @ 14:51:24
 Jag försöker lära mig att bara kunna vara och ta det lugnt, snart är det ju försent... Jag har såååå svårt att bara sitta och inte göra något speciellt, nu när tjejjen är på dagis i 4 dagar till borde jag ju njuuuuta av att få vara ensam, men ändå vill jag hämta henne så tidigt som möjligt varje dag, men idag ska jag hålla mig till 15.30 ivf. 
Snart är vi fyra personer och då blir det ingen "egentid" på ett bra tag... Varför har jag så svårt för att njuta av ensamheten... Varför är jag lite FÖR sällskapssjuk och rastlös...? Hmmm

♦ Grillkväll hos brorsan

2009-07-02 @ 22:39:10
 Vi var hemma hos min bror idag, vi grillde Entrécote och till efterätt hade jag gjort en hallon och blåbärspaj... Sen var vi mätta. 

Och Halllååååå, hur svullna kan fötterna mina bli?!! Speciellt högerfoten, nu börjar det göra ont... Men det är snart över....vilken dag som helst... tror jag... hoppas jag... Ser ju ut som små prinskorvar på en falukorv eller nått... =)





♦ När jag blir äldre...

2009-07-02 @ 13:42:30
Vad härligt det är med sommaren, jag ÄLSKAR Sommaren, men Hoooly vad varmt det är inne..... och inte blir det bättre av att en varm ugn på 225 grader med hallon & blåbärspaj står och värmer i köket... Ska kanske lägga mig som en strandad val utanför porten med magen i luften, där fläktar det lite i skuggan... Ooouuuffff! Ja, jag är HÖGgravid, annars skulle jag ALDRIG klaga på värmen... Och vad gör man när det är för tungt för att röra sig... Men jag har faktiskt varit i SKHLM med Linda en stund nu på morgonen...

När jag blir äldre vill jag ha ett ställe i spanien någonstans... När vi var på Gran Canaria i Mars i år så gjorde vi en utflykt med bil och åkte upp till Fatagabergen, vilken OTROLIG plats det är, naturen, miljön, ja, känslan sitter fortfarande kvar inom mig... Utsikten var oslagbar, det var så vackert, alla småbyar och slingervägar man åkte förbi, citronträd här & där, kamelbyn, de tusen palmernas dal... Helt magnifikt! Så skulle jag vilja ha det när jag blir pensionär när det är vinterhalvår här i Sverige, sen vara här under sommarhalvåret... 

 
 






Nu står det en hallon & blåbärspaj med smuldeg i ugnen och gräddas, den ska vi ta med till brorsan när vi ska dit nu ikväll och grilla. Myyyysigt ska det bli! =)

Ha en bra kväll!

♦ Fika hos Faster...

2009-07-02 @ 08:28:31
Igår var vi hos min Faster ute på Ekerö och fikade... Vi tog färjan över, dem bygger om här på E4;an så det är bara 1 körfält ända till 8/8... =( Så det är 30 km en sträcka... Sen hade vi rostbiff och potatissallad här hemma hos oss... Bara en lugn dag helt enkelt, men jag var lika trött för det. =)





Ska strax hoppa in i duschen, ska vara hos MVC läkaren om en timma, måste hinna tanka bilen innan också.  Nu är det bara 21 dagar kvar till BF... =)

Ikväll blir det grillning hos brorsan... - Mamma, medans ni grillar iordning maten så ska jag och "kusin" hoppa och leka!
- Klart ni ska!
=)

Ha En Bra Dag!

RSS 2.0