♦ Det blev inget idag...

2009-06-30 @ 20:55:34
Dumma dumma mej, jag GLÖÖÖÖMDE kameran när vi hade lite strandmys i Långsjön idag... Dumma dumma... ´Sen åkte vi till en fin park som ligger en liten bit därifrån innan vi fortsatte hem oxh nu har vi tittat på Allsång på Skansen.

Imorgon är Snuttan ledig med mig, då ska vi med mina föräldrar till min faster ute på Ekerö och fika. =) Dååååå ska kameran mé... =)

Ha´dé!

♦ Picknick i det gröna...

2009-06-30 @ 15:41:27
 Nu ska jag snart ut i köket och ordna med middan... Vi ska ´som jag tidigare skrev till Långsjön och äta kycklingsallad med pasta, fetaost, soltorkade tomater & Pesto. =) 

Här är pappan

Storasyster

Lillesyster

Och.... Trollet
Min profilbild


  






♦ Det här fungerar ju inte längre...

2009-06-30 @ 09:36:18
Så nu har jag bestämt mig för att börja röra på mig igen och trotsa min trötthet för nu behöver jag ju inte oroa mig för om liten kommer, det är inte längre något farligt med det. Jag kan ju inte sitta inne för att jag inte orkar göra nått, då blir jag bara ännu slöare och jag vill inte säcka ihop och om jag vilar lär ju ingen bebis vilja komma ut!?

Sååååå, nu har jag ringt till mamma, vi ska till SKHLM...
 
Så out i´m going! =)=)=)=)

Sen ikväll ska vi ta med oss middagen ut och sätta oss vid Långsjön... Då kommer det fina fotografier på bloggen igen vill jag lova! =)

Ha en bra dag!

♦ Rinner iväg...

2009-06-29 @ 14:03:48
 Jaha ja, jag sov 2 timmar, tog en dusch, gjorde iordning te och skorpor och nu sitter jag här och RINNER iväg och klockan är redan över två... Det är ju såååå varmt!!!! Jag orkar inte röra mig, men jag funderar på om jag ska till affären och handla lite eller om jag väntar tills jag hämtar snuttan på dagis och handlar glass samtidigt... Sitter nog kvar här hemma till det är dax att hämta henne tror jag... Tired tireeeed.... Ska köpa en piggelin och stoppa den innanför tröjan tror jag...

Snuttan!

♦ Blanda & ta hand om

2009-06-29 @ 09:06:25
 Hmmm, åhhhh, hörde precis på tv4 nyhetsmorgon att dagens sommargäst är Caroline af Ugglas... =) Måste se!

Funderar på vad jag ska hitta på idag, jag mår bättre nu, inte helt 100, men faktiskt piggare än på flera dagar. Jippie! Hoppas det håller i sig nu och att "pollen" blivit bättre där utanför dörren så att jag kan gå ut och njuta lite, då går tiden mycket fortare också. Jag funderar på om jag ska åka och handla färg, slippapper och penslar till mina 2 projekt jag har framför mig.  Vi har en gammal skohylla som jag vill måla vit och en DVD- hylla som ska bli likaså, det ska se antikt ut, med ett slitet intryck. Sen vet jag ju inte NÄR jag ska måla, men det blir ju lättare att göra det lite mer spontant när jag har grejjerna hemma. Jag har blivit förälskad i möbler som ser gammalt, rustikt & lantligt ut... Jag har hittat en massa fina saker jag vill ha, men mycket kan man ju göra själv... Vilket är roligare... Blanda modernt med nytt här hemma, ta hand om det som redan finns, blanda & ta hand om, det ska bli mitt projekt nu när jag ska vara mammaledig... När det finns tid över menar jag då självklart! ;o) ' Hihi  Känner att jag vill ha ombyte här hemma och det är så skönt när jag känner mig motiverad till det... Fast det får ju verkligen bli spontanitetsinfall... (mitt nya ord)  =)

Sen ska jag föröka hitta en byrå åt storasyster så att hon kan ha sina kläder i hennes rum.

Nee, nu ska jag titta på Caroline...
Ha en bra dag!


♦ Kan inte sova...

2009-06-28 @ 23:47:04
Det är föööör varmt nu, jag ligger och vrider och vänder på mig, stoppar fötterna i en stor skål med kallt vatten... Ger upp och nu sitter jag här och dricker Ramlösa Citrus... =( MEN jag vill ju sova!!!


Ännu en dag inne...

2009-06-28 @ 15:31:42
 Och ute skiner solen och värmen är väl helt underbar? Här sitter jag och ja, jag tycker fan synd om mig själv... Mina 2 är och badar med Robban och hans son... Och här sitter jag och mår som en skit. Jag HOPPAS att lillan vill komma ut nu... För jag är helt knäckt, trött, orkar ingenting... Jag har sovit en stund och mina föräldrar och Micke kommer hit när som helst, då ska vi grilla och sitta på framsidan i skuggan. Härligt, bara det inte blir värre...

LÄNGTAR!!!!

♦ Jag missade ett bröllop idag...

2009-06-27 @ 19:43:09


Heeeelt katastrofalt... Pga. att jag mår som en skit och inte kunde gå på Ebbas namnkalas idag så missade jag att hennes föräldrar gifte sig på samma gång!!!! FATTA vad lycklig jag blev då....? =o/ Dem hade inte sagt det till en själ, utan det var en överraskning för Alla. Muuuuääähhhh! Hur skulle jag kunnat veta???? Dem hade en vigselförättare på trädgården och när alla trodde att "namnvigseln var över sattes "bröllopsmarschen" igång... Och jag missade allt!

=( Booooring!

Åkte in till Närakuten nu i kväll oxå när dem kommit hem igen... Jag fick hostmedicin Molipec eller nått sånt heter den, hoppas att den hjälper så jag får sova lite.

♦ Mår som en skit...

2009-06-27 @ 11:33:53
Idag mår jag ännu sämre än igår, det känns som om jag måste krypa ur skinnet, att miljoner med kli satt sig i halsen och att lungorna är lika stora som skrumpna russin! Jag tog en Clarityn igår och en nu på morgonen, men jag är heeelt färdig i kroppen... Och vi som skulle på Ebbas namnkalas idag, men jag orkar inte följa med så dem får helt enkelt gå själva. =(
Boooring, jag som sett fram emot det jättemycket! Jag har missat det mesta roliga som vi planerat den här sommaren. NU får tiden gå snabbare så att bebisen kommer snart, Skynda skynda! Men tur att vi kunde gå på bröllopet, den helgen mådde jag faktiskt bra.

SötNosen har gjort sig fin till kalaset... =)
 

♦ Svårt att andas

2009-06-26 @ 10:41:35

BBQ:
Det var urmysigt hos Ida igår... Supergod mat, så mycket att välja på. Kyckling, flintastek, korvar, fläskfilé.. Jordgubbar med glass, maräng, grädde och chokladsås. Mumz!

Lite Härliga Foton från kvällen: 
 
    

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!



(bilden är från i maj)

Har inte kunnat sova på hela natten, har svårt att andas, det kliar och det känns täppt i strupen lixom... Usch... Jag ringde MVC, men dem har så dumma telefontider så där fick jag ingen hjälp, ringde då istället förlossningen och frågade. Hon sa att det inte ska vara några problem att äta Clarityn, jag är i vecka 36+0 (37) så bebisen är ju fullt utvecklad nu... Bad mina föräldrar om de kan köpa det åt mig, jag orkar inte gå ut idag... HOPPAS att tabletterna hjälper fort, annars måste jag ringa förlossningen igen sa dem. Ska hålla mig inne till det känns bättre, men sen måste jag hämta snuttan från dagis, hon var så sliten imorse, vi kom inte hem förrän vid 21:30 igår, hon somnade väl runt 22:30, sen när vi satt vid frukostbordet imorse sa hon att hon hade ont i armen, hon måste fått ett bett eller ett stick för det var alldeles svullet kring armbågen + att hon fått en massa värmeutslag på bålen också... Men jag kände mig totalt utmattad imorse så jag kunde inte låta henne vara hemma. Hoppas hoppas att tabletten hjälper så jag kan komma iväg och hämta henne så tidigt som möjligt, får ju ångest som låter henne gå på dagis, hon skulle nog behövt vara hemma idag. Stackars! =(

♦ Michael Jackson!

2009-06-26 @ 00:32:39

Michael Jackson har avlidit! (Aftonbladet)
Usch, vad konstigt, eller kanske inte konstigt och inte heller helt oväntat kanske. han har ju varit illa ute ett flertal gånger, men vad konstigt det känns.Nästan som om Madonna skulle gå och dö eller så... Han har ju alltid varit en IKON, musik man vuxit upp med ända sen jag var liten... OJ, vilken skum känsla!

♦ Vattensprayskrig!

2009-06-25 @ 16:47:00


Pang pang på er dumma fiskmåsar... FÖRSVINN!



Vi var i parken en timme ungefär, mina fötter är som STORA KALOSSER, jag har undrat när det ska ske... Vadade omkring i plaskdammen så mycket jag kunde, men det gör ju ont att gå med dom. Man ser inte fotknölarna och dom skumpar nästan runt som en fryspåse med vatten i när man skakar på dom... Muuuuääähhhh..
Äsch, det är snart över!


Ska man behöva DÖ på kuppen?

Sitter här och klockan är över tolv... Det kliar i halsen och jag har svårt att andas när jag ligger ner, kan inte sova, ´vill sova, jag är ju trött och varm som fan, men jag vågar ju knappt, tänk om jag inte vaknar igen? Äsch, larvigt, nu tog jag kanske i... Jag var inne på apoteket idag, hon sa att man inte ska äta allergitabletter som gravid, men vad ska jag göra då? Imorgon blir det nog att stanna hemma istället då...  =(

Hoppas hon kommer ut snart, det blir mycket enklare då, då får man väl äta tabletter?!  

♦ Tar hand om mig

2009-06-25 @ 08:07:50
... Sitter här med "Matis bluemask och eyecaremask" (lugnande, rengörande & rodnadsdämpande)måste ju ta hand om mig för att försöka bättra på hyn lite (hudterapeut som jag är kikar fram då & då). Min hy ser helt katastrofal ut nu, jag är nästan 100% säker på att det beror på mitt mjölkbegär som jag verkar ha under mina graviditeter, jag kan inte sluta äta glass, keso, filmjölk m. flingor och det visar sig DIREKT runt ansiktet då jag är laktosintolerant och har varit det sen jag var 17 år ungefär. Det brukar inte vara några problem för mig att avstå från laktosprodukter, men nu är det omöjligt eftersom DAIMSTRUT inte görs av lakt.fri mjölk... =(
Äsch, ok då, jag erkänner .... jag har inget bättre för mig om dagarna än att smeta på mig lera i ansiktet!

Våran Frys har en separat glasslåda och nu är den VÄLFYLLD vill jag lova! =)


 Det jag tycker är lite märkligt är att lakt.intolenat brukar sätta sig i pannan och runt tinningarna, men det här sitter runt munnen och hakan vilket brukar tyda på hormonrubbning av något slag, det är ju inte omöjligt att det är hormoner det handlar om och inte mjölken... Wellwell, snart blir det förhoppningsvis balans i huden igen.

Jaha ja, idag ska jag väl försöka ta mig ut med ljus och lykta (just det solen lyser ju idag, så lyktan stannar hemma) och leta efter en ny baddräkt till snuttan... Ikväll blir det grill, bad & plask + en MASSA kul hos Ida m. familj. =) Ska bli såååååå otroligt mysigt!
Men först ska jag tvätta av mig masken, fixa lite o´boy (havremjölk) och skogaholmslimpa m. ost & gurka, sen hamnar jag förmodligen i sängen en stund. =)

Ha en underbar dag!  

◊ Musik jag lyssnar på: (Högerklicka och välj en ny flik eller nytt fönster)
Sara Mclachlan- Answer 
Sarah Mclachlan- I Will Remember You 

♦ Kärleksfrukt

2009-06-24 @ 10:09:54

Riktigt riktigt vacker kärleksfrukt och gissa om jag blev förälskad, men nu är den försvunnen, för alltid!
Var tvungen att ta ett foto på plommonet innan den åkte in i munnen, lika söt och fin som på fotot var den också. =)
MUMZ....



Lillsnuttan fick födelsedagspresenter av farmor igår. Hon bor i Huddik så hon ville ge en efterskottspresent igår när hon var på besök. Jag, "farmor & "mormor" strosade runt i Skhlm och igentligen skulle farmor köpa en baddräkt som vi tittat på till henne (på H&M), men när vi kom fram var det heeeelt tomt på den stången där jag sett just den baddräkt snuttan vill ha. ALLA måste fått fnatt och sprungit och handlat just den som vi tittat på...Den med inbyggd liten kjol, hon har en sån, men den är påväg att bli förliten. =( Typiskt va?  
På hennes födelsedag den 3 juni var vi med brorsan på P&P och köpte en JÄTTEFIN baddräkt till henne som jag bara älskade, men den var för stor runt rumpan på na, så den fick vi lämna tillbaka och det fanns ingen i hennes strl. Det är märkligt det där med strl.arna mellan 116- 122, det är ju ett glapp där!!!! Antingen är det 110-116 (för litet) eller 122-128 (för stort). What´s that all about? Så det fick bli ett nytt par févingar m. trollspö & ett par Mimmiöron som hon tycker om jättemycket! =) Och jag passade på att köpa 2! nya diadem... Lillskruttan "råkade" ta ju sönder mitt förra, då hon tydligen  blivit lite arg på dagis, men mina diadem har inga öron...  =)



Nu känner hon sig säkert ännu närmre sin vän Mimmi när de leker ihop. =)


Och så satte hon öronen på mig och sa att jag kunde få låna dom tills hon kommer hem från dagis... Det var väl snällt? Så nu sitter jag här hemma med dem på mig och drömmer mig bort, ni ska veta att dem är magiska må ni tro... =)



Ojojojojoj, den här MÅSTE jag ha när jag ska amma: Amningstunika ;o)


♦ Sommaren

2009-06-22 @ 09:01:24


* Sommaren:


 När jag och mina bröder hade sommarlov under vår skoltid på 80-90-talet åkte vi ofta till Gålö Havsbad och andra underbara strandbad med mamma och pappa. När vi satt i bilen skulle jag alltid sjunga med till musiken, veva ner rutan, sträcka ut armen och känna vinden storma likt en tornado i ansiktet och håret fladdrade runt runt runt i ansiktet. 
Pappa hade alltid gjort skogaholmslimpa med stekt ägg på och en stor flaska med saft som vi mumsade i oss på stranden... Det är så Underbara minnen som sitter etsade kvar därinne, upplevelserna man har kvar från barndomen är så starka och upplevelserika på något sätt. Jag ska se till att göra allt jag kan för att mina barns barndom ska bli så bra som möjligt så att dom när de blir vuxna kan se tillbaka och njuta av det som en gång var och förhoppningsvis föra det vidare till deras barns barndomsminnen... 

Efter middagen brukade vi åka till Flatenbadet eller Skrubba och ta ett kvällsdopp... Underbart!

Här är från när jag och min familj tar efter samma "tradition":






Åhhh, så kommer jag ihåg när jag fick vara hos min mormor på somrarna... Vi åkte buss till affärerna och handlade mat och jag fick alltid äta glass. På mornarna hade hon om vädret tillät dukat upp frukost på yttertrappen. Finaste mormor vad jag saknar dig!
 
Sommaren är den finaste & underbaraste tiden på hela året... Den här sommaren ska jag försöka suga åt mig all sommar jag bara kan, jag ska vara mammaledig och vi ska ha semester hela familjen i 6 lååånga veckor tillsammans. Vi ska visserligen inte göra något speciellt, vi kommer nog att hålla oss här hemma runt Sthlm, jag har bara 30 dgar kvar till beräknad förlossning idag, då kan man inte ta allt för långa utflykter nu och sen tar det ju några veckor att ställa om sig till det nya livet, men sommar har vi ju här i Sthlm också... =)

Sommaren förknippar jag med:
Glass
Picknick
Limpa m. stekt ägg
Saft
Vattenmelon
Jordgubbar
Glada barn
Skrubbsår
Solbränna
Kliande Myggbett
Frukost hos mormor
Värme
Härliga Bad
Stränder
Solcréme
Varma kramar
Cyklar
Hallon
Blåbär
Rabarberpaj



Jag önskar er Alla en riktigt fin och underbar sommar!

* Musik jag lyssnar på när jag skriver:
Sarah Mclachlan
Eva Cassidy 

♦ Ta För Dig

2009-06-22 @ 09:01:24

Det gick superbra att lämna tillbaka melonen igår, det var samma kassörska som kvällen innan så hon sa att hon kände igen oss och så fick vi 2 glassar också till samma pris... Och vilket underbart väder vi har nu!!!!  =) 

MEN VARFÖR är det alltid lika stressigt att ta med bilen in till stan och gubbarna är alltid värst, speciellt den som körde den röda Audin igår... Eller? =o/
Jag skulle in i tunneln mot Gullmars på Hornsgatan och emellan filerna går en cykelbana och den röda dåren låg bakom mig i min fil, jag blinkar att jag ska byta fil, men måste självklart ta det lugnt då det var vääääldigt mycket cyklister på cykelbanan som inte vill bli omkullputtade av min lilla Clio. Då tränger han sig förbi och ställer sig brevid mig så att jag hamnar med nosen tvärs över cykelbanan och blockerar alla på 2 hjul och får stå så tills det blir grönt för oss... Fan vad jag skämdes, cyklisterna måste trott att jag var dum i huvudet som trodde att jag var en cykel eftersom jag stod på cykelbanan. Jag lägger mig på tutan och skakar på huvudet åt den SKETNA JORDNÖTEN! Jag undrar vad som hade hänt om polisen sett allt, hade jag åkt dit som stod tvärs över cykelbanan medans det var rött (men jag BLINKADE ju faktiskt och skulle ställa mig i rätt fil) eller hade gubbrackarn åkt dit, eller hade dem bara struntat i det? Hmmmm, än en gång... SKETNA JORDNÖT i Röd Audi...! ´
Det första min pappa lärde mig när vi körde var att man MÅSTE VÅGA ta för sig här i storstan, det har han så rätt i och gubbar borde ha glasögonen uppe vid ögonen och inte långt ner på nästippen, så det så!

Så sKÖnT, nu har jag fått irritera av mig lite grann idag också! ;o)


Skruttans farmor och pojkarna (de 2 småhundarna) kom ner till Sthlm igår, åt middag här och ska vara kvar här nere i några dagar...  

Och nu é jag hungrig igen, brevid mig står en tallrik som det varit filmjölk och flingor i som jag åt för max 30 minuter sen, jaha, undra vad jag ska äta nu då? Sen ska jag nog slänga mig i sängen igen, åka och handla, hämta sötis på dagis och gå till parken och leka och plaska med lite mellanmål... 
 
Puss & Tjingeling!


♦ Trasig... -21 juni 2oo9-


   Har precis försökt att lära 6-åringen att mammas saker är mina saker och har hon sönder något måste hon ju komma och berätta det för mig. Inte för att det nu varit så värdefulla saker som gått sönder, men ändå. Först var det ett diadem som hon fick låna när hon var på förskolan en dag och när jag skulle ha det några dagar senare kunde jag inte hitta det. Jag frågade henne om hon sett det och då svarade hon nej. Några dagar gick och jag hade letat litegrann efter diademet när jag frågade henne en gång till om hon sett det och frågade om hon kanske glömt det på förskolan.
- Jaja, jag råkade ha sönder det... Sa hon då.

- Nemen, det skulle du ju berättat när jag frågade dig, nu har ju jag gått och letat efter det i onödan i flera dagar!  Sa jag åt henne och bad henne berätta varför hon hade haft sönder det. Och nu på morgonen när jag går in till hennes rum för att hämta en sak så hittar jag min nya tuperingskam i hennes säng och den var självklart också trasig. Då sa jag samma sak igen, men lite mer ordentligt den här gången.
 - Du MÅSTE ju säga till nästa gång nu, tänk om mamma skulle gå och ta sönder någon leksak för dig och bara strunta i att berätta det och gömma den för dig, skulle inte du bli ledsen då? Nu börjas det, hon börjar komma upp i åldern, men det är intressant också att se hur hon lär sig hantera olika situationer... Busfian! =) Jag vill att hon ska kunna komma till mig när något har hänt utan att behöva känna skam, därför är det viktigt att inte höja rösten utan att tala med en betämd ton istället. Man ska inte heller låta nerlåtande, då stänger man av direkt som lyssnare.

♥ Skruttan sitter och leker i sin IKEA- bil ♥


Ska iväg och leta efter apotek idag, på Mariatorget / söder har dom väl öppet 7 dagar i veckan tror jag, ska kolla upp öppettiderna bara, sen ska jag vara så larvig och gå tillbaka till en affär där vi handlade vattenmelon igår, den var sur och äcklig pga av en skada i skalet. Så jäkla irriterande när det i princip var vårt ända lördagsmysgodis vi hade och lite vindruvor (fruktälskare som vi är), jag ska försöka deala till mig en ny. I vanliga fall skulle jag nog struntat i det, men nu ska jag faktiskt bli bättre på att inte bara slänga iväg saker i onödan och den kostade faktiskt nästan 40 spänn, för en 1/2 melon! och jag ska ändå ha en melon idag också. 

Är jag larvig då? 

Haha, snuttan frågade om jag skulle låta arg när vi lämnar tillbaka melonen.
 - Nej, det behöver jag väl inte? Sa jag.
- Jo, jag tycker du ska låta lite arg då mamma faktiskt.
- Nee, det ska nog gå bra ändå. 

.... Sötnosen! ....

  

Ha en underbar dag! =) 

♦ Midsommarafton -19 juni 2oo9-


 


 Jaha ja, så idag är det då midsommarafton? Åhhh, jag skulle helst av allt vilja ha ett landställe att åka ut till, men det har vi inte så då får vi fira midsommar i Stan, det går bra det också, men förstå vilken underbar känsla att få gå barfota ute i en trädgård där långbordet står dukat med en fin duk, vackert porslin, en massa god mat och trevligt sällskap. En dag inom något år ska vi ha det så, vi ska ivarjefall ha en egen trädgård har vi bestämt. =)
Vi brukar fira midsommar med några vänner ute på deras landställe på Saltarö, jag älskar att få vara där ute, men i år vågar jag mig inte ut dit ifall förlossningen skulle komma igång. Vi ska fira midsommar med mina föräldrar, min bror och pappas kusin. Det kommer att bli supermysigt det mé! =)

  Ha en jättebra dag!

♦ Falskt alarm - 18 juni 2oo9-



 Imorgon är det midsommarmiddag hemma hos mina föräldrar... Hoppas jag, värkarna kom tillbaka igår kväll och har kommit ett flertal gånger idag också, med 10 minuters intervall. Jag har inte orkat göra någonting alls, jag har ätit, tittat på TV korta stunder, men mest har jag bara legat i sängen och sovit. Som tur är gick ♥ hem från jobbet kl. 14 idag så han hämtar skruttan på dagis och handlar samtidigt hem mat och nått gått till ikväll. Dem borde vara hemma alldeles strax. =)

Det var 22 dagar sen jag blev inlagt för mina sammandragningar och värkar sist, 3 veckor, det är superbra ju. Vi får väl se när hon vill komma nu då, tänk om hon kommer imorgon på midsommarafton. Idag har jag gått 34 fulla veckor och 6 fulla dagar (v34+6) V.35. Men om jag får bestämma så får hon gärna vara kvar 1 vecka till, då är hon förhoppningsvis inte i någon riskzon...

Igår var det uppträdande på dagis, dem sjöng, dansade och hade gympa. Så himla söta, duktiga, underbara och tur med vädret hade vi också.  =)

 




Nee, nu orkar jag inte skriva mer.


19:05 Falskt alarm, det är ingen fara... Allt såg normalt ut. =) SKÖNT

TREVLIG MIDSOMMAR!


♦ SolSken -16 juni 2oo9-


 Idag skiner ju faktiskt solen och självklart är jag inne med en djävulsk huvudvärk som strålar ner i nacken... Mamma ringde och väckte mig idag igen, vilket  ju är bra då jag inte vill sova bort hela dagarna. Jag tror att hon kanske hade tänkt sig att vi skulle hitta på nått, men jag orkar nog inte idag.

Imorgon ska dom ha aktiviteter och uppträdanden på dagis, det ska bli kul och vädret verkar ju lovande, snuttans morfar ska också med och titta, mormor ska till frisören och bli finare i håret. ♥ han missar, han ska på sommarfest med jobbet. 

Neee usch vad huvudet värker och snurrar, ska ta en huvudvärkstablett och dricka en massa vatten, sen går jag och lägger mig i sängen gen. =(


Klockan: 19:01

Skruttan och jag var ute på gården efter dagis idag, vilket härligt väder det var och hon cyklade runt runt. Hennes kompis var ute också med hennes mamma och lillebror, dem är så gulliga tycker jag.

Nu är det bara 37 dagar kvar till BF... Skruttan kom 15 dagar tidigare än beräknat, så vi får se när lillasyster vill komma ut... =) 
Ha en bra kväll nu!

♥ Bröllop 13 juni 2oo9


(Men inlägget skrevs den 14 juni 2oo9)

Igår var vi på bröllop... Allt var så välplanerat och vackert och jag har lagt upp några fina fotografier från dagen & kvällen...

Vigseln hölls ute på Ingarö Kyrka, samma kyrka som Björn Borg gifte sig i 2002. Tyvärr var det regn heeela dagen, men det sägs att om det regnar på bröllopsdagen betyder det livslång kärlek & den spådomen stämmer nog in på dessa 2  ... ♥

        

♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥

Middagen hölls ute på Graninge Stiftsgård dit paret tog sig med båt... Det var bordsplacering, så alla satt huller om buller... Lite jobbigt för oss som  inte kunde dricka nån alkoholhaltig dryck, vilket i många fall kan underlätta samtalen med människor man inte känner. Men det var supertrevligt hur som helst, det var många som höll tal, sjöng, läste dikter och underhöll under middagen som pågick i ca 4 timmar... 

      

♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥


Kvällen avslutades med bröllopstårta, kaffe och BröllopsWalz...

  

♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥

TACK FÖR EN OFÖRGLÖMLIG DAG!!!! =)




♦ Regnig dag... -12 juni 2oo9-


 Jag har en ny vana, vilken går ut på att jag varje morgon går upp med familjen och hjälper till med frukosten, äter den för jag kan ändå inte ligga kvar i sängen och hungra ihjäl, då kan jag ju lika bra få iväg dem i tid. Sen sitter jag en stund framför 4:an och slappar med en kopp kaffe som absolut INTE smakar lika gott som vanligt, vilket beror på graviditeten. Efter en stund går jag och lägger mig igen... Det är sååååå välbehövligt, idag skulle jag kunnat legat kvar hela dagen, det var tur att mamma ringde och väckte mig. Men jag måste ju passa på att unna mig mina "sovstunder" nu innan pluttis kommer, då vet man ju aldrig hur vardagen blir. =) Jag sover otroligt dåligt på nätterna nu, det blir ungefär 1 timmes sömn i sträck, sen måste jag gå upp på toa, gå tillbaka till sängen och lägga mig på motsatt sida, bulla upp en kudde mellan madrassen och magen, stötta upp armen på en annan kudde... sova 1 timme till, gå upp på toa, gå tillbaka till sängen och lägga mig på motsatt sida, bulla upp en kudde mellan madrassen och magen, stötta upp armen på en annan kudde... osv...  Är det verkligen meningen att man ska ha sendrag i höfterna varje gång man vaknar? Hmmm, märkligt!

Igår var snuttan hemma med mig, vi umgicks med mormor hela dagen i skhlm, sen följde hon med oss hem och var här till middagen. Efter det åkte vi upp till sjukhuset och hälsade på morfar som var inne på en operation igår... Det blev en liten den här gången, vilken lättnad! Han kommer förmodligen hem redan idag... Älskade lilla pappa!

Ikväll blir det studentmottagning hos ♥:s kusin, det ska bli trevligt... Har spexat till presenten lite oxå... Hihi ;o)
Och imorgon blir det bröllop... Ute på landet, det är något jag sett fram emot läääänge nu... Så härligt! =)

Nee, det får va för den här gången!

See you!


Klockan 15:35 


Var ju bara tvungen att bjussa på den här finfina "my hairday picture"... ;o) Visst är tuperingen läcker? Snuttan tycker att jag ska ha så på studentmottagningen...  Äsch, jag får se... =)




Klockan 22:40

 
Åsså är vi hemma igen... Det var en mycket trevlig mottagning med god mat nere vid en strandrestaurang där det stod 2 stycken uppställda partytält, vilket verkligen behövdes i dagens rusk och regn, guuuu vad det regnade! =(
Efter middagen åkte vi upp till huset igen där det serverades kaffe och tårta hemma hos familjen... Det var supertrevligt! =) Thank you!
 


& Imorgon är det bröllop....



♦ Skjuta Bubblor.... -9 juni 2oo9-


Idag har jag köpt nya skor... En barndomsvän till ♥ ska gifta sig i Ingarö kyrka... Det ska bli sååå kul, jag är väldigt förväntansfull. Jag ska ha vattenfast mascara på mig, för man vet ju aldrig vad som kan falla ner på kinderna... Vackert! =)

Imorgon ska jag ut och jaga kavaj... HOPPAS jag hittar någon, för idag hittade jag ingen som passade till magen när jag sprang runt med mamma. Jag ska ha en turkos klänning, svart kavaj och svarta skor...  

Snuttan fick prova sin nya bubbelpistol nu innan hon gick och la sig för natten... Mysiga tjejjen! =)

 
Go´Kväll!



♦ Kalas & Sveriges Nationaldag -6 juni 2oo9-


 Sååå, nu kan jag pusta ut för den här gången, nu är födelsedagskalaset avklarat och det gick ju jättebra. Bortsett från att jag kände mig helstressad i början när vi bara hade 15 minuter på oss att duka upp allting på gården och gästerna kom innan jag hann färdigt... Men bortsett från det så gick allt bra, men jag minns knappt vem jag pratade med eller vad jag sa till någon, det är det som är det "tråkiga" med att anordna kalas tycker jag, för jag avskyr känslan av att inte kunna sätta mig ner och vara social, utan springer omkring som en höna för att se till att allt finns på plats och att alla har det bra... Det  gör mig stressad och speciellt nu då jag bara har 6 veckor kvar till BF och är i stort behov av att inte irra omkring. Men nu är det avklarat, nästa stora kalas som vi står för blir dopet i höst/ vinter.

Och TACK för alla fina presenter som Wilma fick idag!!!!

2 Paraplyer
Pinguspel
Fina kläder
Hårspännen & diadem
Pochahontasdocka
Pysselaskar
mm.

Hon sa det faktiskt själv när vi satt i soffan: - Åhhh, jag tycker om alla som gav mig fina presenter idag mamma! =)





Kockan: 02:15


Nemen, klockan är ju MITT i NATTEN... Jag var helt slut efter att alla gått hem. Vi åkte till Greken med brorsan och hans familj och efter det åkte vi hem och kollade på Sveriges förlust mot Danmark. Sen gick jag och la mig vid 23.00, sov i 2 timmar och nu kan jag inte somna om, vilket resulterar i att jag sitter här och dricker blåbärssoppa & skriver istället... Och det händer INTE ofta att jag sitter upp mitt i natten. Hoppas att jag blir trött snart igen....

Go´Natt!
Pssst. Just det, chokladbollarna var populära...  Jag har en hemlig ingrediens i... Hihi ;o)





♦ Förberedelser -5 juni 2oo9-


CHOKLADBOLLAR


Nu på kvällen blev det en massa chokladbollar rullade... Paketet kom igår så idag har jag strukit och fixat här hemma, nu sitter gardinerna på plats och sängen har fått en fin sängkappa... Troligtvis kommer vi att sitta ute på gården imorgon, men det är skönt att ha det lite nytt & finare nu... Om folk ska in och besöka WC:n eller så... =)

 

För imorgon blir det 6 års KALAS!! =)




STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR...
(Nostaligiiiii....)
 

 
Det var 1o år sen som jag tog studenten, jag var 20 år fyllda och hade en vit virkad klänning och studentmössan satt löst på huvudet för att inte förstöra frisyren, kan nog säga att jag var lite mer fåfäng då... =)

Vi började dagen med Champagne och jordgubbsfrukost hos vår klasskompis Ylva ute i trädgården, sen vart det en åktur med limousiner som kom och hämtade upp oss när vi fått i oss en del av det goda och vi njööööt verkligen, det var ju en helt makalös känsla som for igenom kroppen. Efter det klev vi in på skolan för sista gången, vilken känsla, jag som aldrig varit ett "fan" av skolan hade längtat efter den här dagen sen jag var 12 år och nu var den äntligen här. Det bästa av allt var att jag faktiskt hade klarat av hela skolgången tillslut och den här dagen var den sista dagen på skolplågan!

Äntliigen var jag:


Friiii som en fågel... Friiii som en fågel.... Tralala lalala....

När portarna slogs upp var det solen, värmen och sommaren som hälsade oss välkomna ut till vuxenvärlden med öppna armar, folk stod och trängdes med sina plakat och vi vrålade av lycka... Vi grät, vi kramades, vi sa ADJÖ till varann, vi skrattade och ingen av oss kunde nog förstå vad allt det här igentligen handlade om... Att skolan var slut det visste vi, men sen då? Verkligheten skulle ta sitt grepp om oss och ville göra oss till vuxna självständiga människor nu. Vissa skulle börja söka jobb, vissa skulle fortsätta studera, vissa litade nog till ödet och skulle bara vara en tid... Min första anställning blev på Konsum, där stannade jag i 1 år, sen skulle jag och Linda till Spanien, men den drömmen blev tyvärr aldrig en verklighet... Resten är nu nutid... =)

Men den dagen var underbar, alla mina Nära och Kära fanns på plats på skolgården och tog emot mig med öppna armar, med blommor och hipp hurra, jag var överlycklig! Sen bar det hemmåt, mamma och pappa hade dukat upp på vår trädgård, där det bjöds på smörgåstårtor, bullar, tårtor & en massa fika... och självklart drack vi bara läsk. ;o)

På kvällen hade vi fest på Grand Garbos i Sundbyberg.... Det var kul... det var PARTY! =)

 

Lycka till nu alla fina studenter och ta det lite försiktigt med alkoholen, det är roligare att minnas sin studentdag, men framförallt...

NJUUUUT! =)



♦ Jag väntar fortfarande -4 juni 2009-


 Jag valde en expressleverans av mina beställda gardiner och min sängkappa, tidigast på onsdag (igår) skulle paketet komma, hoppas det kommer idag. Vi ska ju ha barnkalas här på lördag och då skulle jag vilja att det nya var uppe. =) HOPPAS att vi kan sitta ute på gården, vi blir 31 personer om alla kommer och vi bor på 73 kvm... Annars får det bli barnkalas med mingel, det funkar det mé. Jag har skrivit på inbjudan att kalaset är mellan 13- 15, det blir lagom, hoppas att snuttan i magen inte tar illa upp av den "lilla stress" som jag tänker utsätta mig för, för att storasyster ska få ett fint kalas... Hmmmmm.

Återkommer...


Klockan 23.07

Det ser ut att det kanske kan bli uppehåll på lördag... 15 grader, men äsch, jag lägger ut filtar och så får man ju dra på sig någon skön tröja också, för vi SKA vara ute! =)

Nee, nu är klockan mycket, jag ska gå och borsta tänder och sen sova! =)

NATTI!


♦ Hon fyller 6 år idag! - 3 juni 2009 -


♥♥♥

♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥


♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

♥♥♥



Klockan 11:23


Åhhhhh NOSTALIGiiii!
 
Jag tvättar alla babykläder i tvättstugan nu. För exakt 6 år sen var det nu 20 minuter kvar till vår lilla skatt kom ut till oss, sifferbandet som dem satte på hennes ben och som matchade mitt band på handleden föll av och vi hittade det aldrig igen... =( Lite tråkigt, MEN VET NI VAD???!!!!!! Jag återfann det IDAG på hennes födelsedag 6 ÅR (!) senare i tvättmaskinen nu när jag tvättar rent babykläderna åt hennes lillasyster, MEN är inte det ett mirakel? Helt otroligt vad lycklig jag blir! =)

Jag tror på sånt här ödet, slumpen, mirakel, det onaturliga, det övernaturliga, ja, kalla det vad som helst... MEN sånt tror jag på... jag har för många upplevelser och övertygelser genom livet för att säga nått annat. =)

Som med mamma, den 18 april fyllde hon år, varken hennes bror eller pappa hörde av sig (min älskade mormor som höll ihop familjen dog för 8 år sen), visst, överraskade blev vi kanske inte, men att ingen av dem hört av sig efter det är ju helt galet... Mamma är den som tänker på ALLA, hon skickar vykort till ALLA sina 11 kusiner, sina mostrar och konkalongen på födelsedagar, jular, påskar.. Hon är den FINASTE & GULLIGASTE kvinnan någonsin! Mamma var självklart djupt besviken, arg och ledsen över detta och har inte gått in och handlat i affären där morbror jobbar eller ringt någon av dem pga av det som skett, jag förstår henne.

På morsdag åkte mamma för att sätta en blomma på mormors grav och såg en bekant bakdel av en herre som också var påväg åt samma håll. JA, det var ju självklart min morbror hon träffade (31 maj)... jag sa det till henne när hon berättade för mig -  Det är ödet mamma, det är ju mormor som såg till att ni var på kyrkogården samtidigt!!! - Ja, det kanske är så ändå. sa hon. Hon hade frågat vad fankens han höll på med och han hade svarat att - Ja, jag glömde att ringa på din födelsedag och sen så vågade jag inte ringa... Han menade att han skämdes. - Ja, nu förväntar du dig väl en jättepresent efter det här? sa han. PUCKO!!!
Min mamma är inte den som öppnar käften ofta och nu står han och påstår att hon skulle vara den som surar och gnäller för att han inte ringde på hennes födelsedag? Det är väl det MINSTA man kan göra när någon fyller år, särskilt ens egna syster... ? Jag tycker faktiskt inte heller att ett SMS som gratulation är OK när ens "nära" fyller år, det är ju löjligt!  Ren skär slöhet kallar jag det! 

Så... Jag tror att det var min lilla söta mormor som satte ner foten och såg till att gubben var på plats på kyrkogården samtidigt som mamma på morsdag. BRA GJORT krutgumman! =) Och efter att dem träffats kom deras enda kvarlevande gamla moster dit också för att sätta en blomma på min gammelmormor Theas grav. Hmmmm? Hon frågade om dem 2 hade bestämt träff innan? Haha ÖDET?, absolut!

♦ Sitter och väntar... - 2 juni 2009 -


 .... på att tjejjerna ska komma över... Vi ska äta lite lunch hos mig idag,, jag tror vi blir 4 vuxna och 5 barn...  Nu blir det fullt hus. Mysigt! =) 

 Vi försöker att få ihop en dejt varje vecka nu när alla är hemma, det har blivit onsdagar framförallt, men idag blev det på en tisdag istället + att idag kommer Linda också, men Camilla kunde tyvärr inte komma... =(

 Jag ska laga pasta med ost och skinksås, eftersom barnen kommer med så blir det lättast att göra nått som barn också brukar gilla...

Jaja, nu ska jag sätta på lite pysselkul åt Wilma på datan... Sen ska jag ut i köket och förbereda lite.

See ya later!


Klockan: 19:01


UNDERBART!

 Linda hade med sig en massa frukt....She knows meee, jag ÄLSKAR ´ju frukt! =)




Tack Hjärtat! =)

♦ ÄNTLIGEN är lusten tillbaka igen... - 1 juni 2009 -

 Idag är sommaren äntligen här igen!!!! 

 Nu har jag beställt 2 par gardiner 1 par till köket och 1 par till vardagsrummet och en jättefin sängkappa... Känner för att inreda lite romantiskt och nytt nu, måste ju bli fint till bebben kommer och jag orkar inte gå ut & in i affärer nu, magen protesterar emot direkt så det blev beställning på nätet... Beställde en expressleverans också, vi ska ju ha kalas här på lördag, tänkte hinna fixa fint tills dess. Perfekt! =) Inte för att vi ska sitta i sovrummet, men folk cirkulerar ju runt här som dom vill, så då ska det ju vara fint. Jag har inte brytt mig om "vårt hem" på flera år, det känns som om allt bara stått och "förfallit" , jag har inte brytt mig om att hänga med i "svängarna", men NU så har kreativiteten kommit tillbaka och det känns heeelt underbart, så nu ska det bli fint igen! =) Vi eller Patrik har hunnit med att möblera iordning i sovrummet nu, det känns som om en sten föll från mitt bröst när det blev gjort. Nu ska det bara piffas till lite med nya gardiner och annat, jag vill ha det klassiskt, lite romantiskt och mysigt. Det ska finnas små detaljer lite runtom, fina inramningar med vackra föremål, blommor & fotografier...  Kommer med foton sen när det är klart.  Åhhh, jag längtar tills vi köper vår nya soffa också, vi har inte riktigt bestämt vad det ska bli än, men åhhhh vad jag längtar! =)


Dessa superfina gardiner ska vi ha i vardagsrummet



                                        

♦ Ni är mina underbara... - 31 maj 2009 -


 Usch, jag fick ett sammanbrott nu på morgonen, jag hittade en räkning som inte var betald, det är ♥ som sköter räkningarna. Jag frågade varför den inte blivit betald och istället för att bara säga: OJ, jag måste ha missat den så började han ifrågasätta mig när jag la den i högen eller vart i högen jag lagt den mm... Jag ballade ur totalt, fick tillslut ett psykbryt, tog räkningen och knöcklade ihop den till ingenting och kastade den på honom, jag skrek, jag grät, jag svor som fan och sa åt honom att bara vara tyst, jag är SÅ JÄVLA TRÖTT, låt mig vara, sen låste jag in mig i badrummet och grät hysteriskt... NORMALT? Njaa, hmmm, jo, jag tror att det kanske är fullt normalt efter det vi gått igenom den senaste veckan. Att jag bröt ihop handlar ju igentligen inte alls om räkningen och inte heller om han & mig, utan att jag inte orkade ta den diskutionen just då och sen att jag blev ifrågasatt för en löjlig grej fick mig att go bananas. Jag sa till ♥ att - Grannarna ringer väl snart till Soc. så som vi skriker! Eller rättare sagt så som JAG skriker, för jag lovar, jag låter som fan när jag blir hysterisk. Usch på mig, som tur är händer det inte mer än 1 gång om året kanske, om ens det...

Efter en stund när jag satt på vår säng och blängde ut genom fönstret kom Våran söta lilla underbara med papper och frågade om jag var glad nu och pussade mig på huvudet. Jag förklarade att - Mamma är jättetrött och när man är trött så blir man lätt arg och ledsen, det vet ju du hur det är ibland älsklingen, visst? Hon nickade. Och vad generad jag blev när jag förstått att Wilma sett mig stå där och skrika hysteriskt. Jag vet ju grunden i varför jag blev hysterisk nyss och det är något som jag inte ens behöver rätta till, utan jag förklarade som det var för henne, hon är 6 år nu. Det var ingen av oss som gjort något fel, utan det är situationen vi nu befinner oss i som gör att vi är lite extra känsliga och jag kände helt enkelt att jag behövde få bli hystersikt i 10 minuter eller så... JUST DET JA, JAG ÄR JU GRAVID OCKSÅ!!! =)

Sen kom mitt ♥ och gav mig en STOR kram och doftade underbart och nu är dom 2 i parken med grannen och deras 2 barn och leker, så nu ska jag samla mig och vila mig. Herregud, det är ju morsdag idag, jag måste ringa mamma också!



Nu ska jag äta ljummen blåbärsoppa med keso och Cantaloupemelon...




PS. Och tankarna, jag tänker på dem som bemöts av sånt här eller något mycket värre dagligen, dem som måste se sin mamma, sin pappa, sin syster, sin bror eller sig själv "ha det hysteriskt" runt omkring siG FÖR JÄMNAN pga olika omständigheter? Usch, jag önskar att det inte vore så, tänker att det vore så mycket enklare om man bara kunde få vara, få leva, få andas på bästa sätt... Men jag vet att det är som det är och att det inte är så för alla... Det är svårt, hårt och så jäkla dumt!

På TV 4 ikväll har dem en gala för alla mammor i världen som jag ska se

Rädda mammorna kl. 20.00



Uppdaterat 14:19


Det vart inget solmys vid poolen för mig...

... när vi kom till badet var det grymt mycket folk, parkeringen var proppfull så jag slängde av mina små och så fick jag ta med mig bilen hem igen. Huvudsaken är ju att dem fick komma dit, jag skulle ändå bara suttit på en bänk och tittat på. =) Får se om dom går hem eller om dem ringer efter skjuts. 

Nu SKA jag gå och vila!!! 


Uppdaterat: 20:03


Vilken Underbar Kväll...

Vi har varit på BB nu på eftermiddagen och gjort en kontroll, hon mår bra och allt såg bra ut på kurvorna. Det är skönt, jag känner att det lugnat ner sig nu, hoppas det kan hållas så ett tag framöver nu. Efter det åkte vi och handlade mat på grillen (bara burgare) och satte oss på gården och åt. Efter det fick vi för oss att ta ett kvällsdopp på "strandbadet", jag doppade mina tår, men de andra 2 var i en stund och plaskade... Första doppet för i år! =) Härligt, vilket underbart väder det är idag!







Nej, nu ska jag ttta på TV 4!!! =)

Go´Kväll!

♦ Varje dag är värdefull... - 30 maj 2009 -


 Tisdag den 26 maj... Graviditetsvecka 32.  Mina föräldrar var här på dagen och fikade, sen åkte jag med Tjejjen till frisören... Vi gick runt lite i Centrum, inget särskilt alls, men jag kände att magen stretade ihop sig mer än vanligt. När kvällen kom kände jag att sammandragningarna kom allt tätare och vissa av dom hade även värkar med sig. Jag började att "klocka" dem och såg att de kom var 10:e minut. Jag ringde in till förlossningen på kvällen, kände att jag behövde rådgivning ifrån dem. Hon jag pratade med tyckte att jag skulle komma in omgående för kontroll.

Vi lämnade Wilma hos mina föräldrar... När vi kom in till BB satte dem kurvmätning på magen och så fick vi sitta inne i rummet ett tag. När dem såg kurvan kom dem in med brikanyl som "dämpar" värkarna tror jag och kortison som utvecklar lungorna snabbare på lilltjejjen i magen ifall hon nu skulle få för sig att komma ut. Jag låg på sjukhuset med dropp i 2 dygn (1 natt på BB och 1 natt på avd. 63), sen fick jag komma hem igår eftermiddag (torsdag). Innan vi åkte hem fick vi göra ett kort besök på Neo-avdelningen ifall att hon kommer till oss för tidigt, för att vi skulle få förbereda oss mentalt. Fick även se på några små pluttisar som var i v.33, dem var tvillingar. Så små och så fina....

Tyvärr började värkarna komma igen när vi kom hem, jag ringde BB vid 22.00 och sen fick jag ringa pappa, han skjutsade in mig för kontroll, jag kom hem vid 02.00 igen, totalt utmattad. Jag skulle fått ligga kvar om jag ville, men jag bestämde mig för att åka hem eftersom ingen förändring invärtes hade skett. Ville inte att Wilma skulle vakna upp och så är jag borta, jag vill inte att det ska bli konstigt och oroligt om det inte behövs, sån är jag...

Värkarna är inte lika kraftiga nu, men sammandragningarna kommer med väldigt jämna mellanrum... Det är såååå jobbigt, jag vill bara at allt ska bli bra, jag vill inte att hon ska behöva ligga i kuvös med slang och dyl. Hoppas att allt kan hålla sig lugnt nu, varje dag är värdefull, varje timma räknas... Jag vill ha henne hos mig i magen så länge det bara går nu...

Vår lilla skatt, ha inte så bråttom ut nu... Maten är inte så god på sjukhuset, tänk om vi måste ligga där i flera veckor?




// Mamma

♦ Tisdag... - 26 maj 2009 -


 Idag har det varit en lugn lugn dag, mamma och pappa var här och fikade med mig ute på gården, sen ringde någon som skulle in i deras lägenhet för att ställa dit badkaret (stambyte) och pappa hade låst överlåset så han var tvungen att snabbt åka hem och låsa upp, mamma var kvar hos mig eftersom det var han som hade låst så ville inte hon stressa iväg och lämna lilla mig i sticket. ;o) Sen hämtade vi Wilma på dagis och åkte till frisören och gjorde henne fin i håret...




Efter frisörbesöket gick vi in i väskaffären och där hittade jag en superfin liten väska med smarta fack och den har även en inbyggd liten spegel... Wieeeee!!! Hehe, néé, men jag gillade den jättemycket. =)  

 

Sen gick vi till djuraffären och sen fick mormor skjuts hem... Sen var det dax att åka vi hem och laga lasagne...

Ha en underbar kväll! =)

♦ Fördriva tiden - 25 maj 2009 -

...Sova en liten stund kanske, fast jag måste nog gå och äta något först, är hungrig som en räv, men har inte aptit på något. Jo, men jag har ju jordgubbar som jag kan smälla i mig, hoppas det mättar Snuttan i magen en stund, mättar nog lite bättre med yogurt & flingor till. det märks att hon lägger på hullet nu, jag har fått tillbaka den här panikhungern som kan slå till precis när som helst under dagen, måste börja ta med mig nått i väskan igen... Det är läskigt att plötsligt få ett "sockerfall", det känns precis som om man ska falla ihop och svimma när det händer. Uscha!

Nehe nee, jag hinner nog inte sova en stund, ska ju till MVC kl.11, får ställa mig i duschen istället och nu ringer telefonen...




GottGott
Vaniljyogurt med färska jordgubbar & "flingor"


Jahaja, nu hickar hon därinne igen... Precis som storsyster...

 ♥

Ha en underbar dag!

♦ Ryggen VÄRKER!!!! - 25 maj 2009 -


 Morgonen var en sån där morgon då jag inte kunde ligga kvar en sekund längre... Ryggen var helt kaiko när jag vaknade, jag var tvungen att få i mig lite frukost innan jag tog fram vetekudden, men eftersom det inte hjälpte särskilt mycket var jag tvungen att ta mig ett HETT bad...Då kändes det lite bättre. Jag vaknar VARJE timma under hela natten, jag har gjort det i säkert 6-7 veckor nu och när jag ska vända mig om känns det som om jag ska få kramp i höften på den sida jag legat på, så innan jag vänder mig om, måste jag resa mig upp för att sen försöka lägga mig tillrätta igen och somna om ... PANIK, hur sträcker man ut "höften"? Hoppas det inte går så långt, Ok att man får kramp i fötter och vader, men i höften, är det någon annan som känt så? 

Idag ska vi ut på picknick i parken och ta med oss matsäck, det har varit så tråkigt väder här i Stockholm de senaste dagarna så vi har inte varit ute och lekt mycket alls, men nu skiner solen så  nu ska vi banne mig ut på picknick.



När man öppnar porten hemma hos oss slås man av en underbar doft av syréner...




I rabatten på andra sidan huset har alla möjliga blommor fått växa fritt... Härligt!


Jordgubbsfika ute på gården med nybryggt kaffe i min nya King of Coffee bryggare...


Sen ikväll ska vi hem till några kompisar, varav lilltjejjen i familjen fyllde 5 år i fredags... Vår present blir ett pärlset med en massa pärlplattor och 6000 nya pärlor, hennes började ta slut. =)

Vi har haft en underbar dag!

♦ Underbart... - 24 maj 2009 -



 Den här bloggen ska bli underbar... =) Den är öppen för alla, den fick namnet: "Mina Fina Ungar"... Den ena ligger just nu i magen ca 8 veckor till och är beräknad till den 23/7 och våran andra lilla tjej fyller 6 år nu om några dagar den 3/6... Fina Ungar får den helt enkelt heta. =) Sitter och känner lite på bloggnamnet, och Ungar är inte ett ord jag brukar använda, tycker inte att det klingar så fint i mina öron... Varför valde jag igentligen det namnet?! Ingen Aning, kunde ju ha valt "Mina Fina Barn" istället... Typiskt mig! =o/

Men men...

Gravid just nu, redan i vecka 32, men snart är magen borta och jag är inte gravid längre, ibland slår tanken mig: Undra om jag någonsin kommer att vara gravid igen? Redan vecka 32... Tiden har bokstavligen rusat förbi, men när jag ligger och tänker tillbaka på de månader som gått så känns allt plötsligt väldigt avlägset. När jag berättade för Hanna på jobbet att jag var gravid, då hade jag ju precis fått veta det själv,  när vi stod där i korridoren så kunde jag  inte hålla mig längre, det känns som en evighet sen, jag var väl i v. 6 då eller nått...  =) A Loooong long time ago.

Nu är det "kristihimmelfärdsledigt",  det är härligt att ha Pluppan och Patrik hemma i några dagar, jag har varit sjukskriven sedan februari/mars, kommer inte riktigt ihåg exakt datum, men det börjar verkligen bli långtråkigt att gå här hemma och vänta, det värsta är ju när jag ska göra nått och energin inte räcker till, det är verkligen drygt. Jag längtar efter att få börja röra mig på riktigt igen, få ta mina långpromenader med lilla älsklingen i barnvagnen..


Storasyster läääängtar efter att magen försvinner och bebis kommer ut... Jag mééé!

PUSS PÅ MAGEN!




RSS 2.0