♦ Ett Litet Mirakel...

2009-10-12 @ 09:47:42

Ett Litet Mirakel som hunnit bli 12 veckor nu... Det är otroligt mysigt att vara 2 barnsmamma efter 6 år, jag har ju blivit förälskad igen! ♥ När jag ser på henne blir jag otroligt förvånad över hur stark beundran hos mig kan bli bara genom ett litet léende, glädjen över att hon blir lycklig när någon av oss pratar och myser med henne, hennes ögon lyser upp och mungiporna når ända upp till öronen och gulligast är när tungan samtidigt kikar ut.



Lite bökig är hon också, hon spottar ut nappen hela tiden och blir otroligt sur när det händer... Man får bulla upp med filtar för att den ska hållas på plats och först då kan hon somna, grejjen är bara den att sen när hon väl somnat så har hon ändå inte nappen i munnen, nej, för då ligger den lutad mot munnen, hon verkar bara vilja ha känslan av att nått ligger mot läpparna... Hmmmm? Hon har även fått för sig att brås på pappa och farmor, Nattugglor... Ganska ofta är hon vaken till 01-03... Sånt orkar inte en sån som jag som är trött vid 22 och max uppe till 01 om det behövs... Så det får pappa Bus stå till svars för... Men det har blivit bättre & bättre med det också.
Det är otroligt hur snabbt allt i utvecklingen går nu, hon ligger och formar munnen för att fösöka få fram joller och ljud, det låter så fint, hon kämpar verkligen! Summan av vår lilla kardemumma är att det är superduper mysigt med en till lite sejja!


Jag och Linda tränar Bodypump igen på måndagar och torsdagar, men idag hade dem haft nå¨fel på växeln så när jag äntligen kom fram så var det redan fullbokat... Boring! Gav förslag till Linda om vi ska träna spinning imorgon eller komb. Bodypump & spinning 75 min på onsdag, får se vad hon nappar på. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0