♦ Jag gav upp idag

2010-03-15 @ 09:31:43
Förlåt, men negativiteten i min blogg tycks fortsätta...
Jag känner mig fortfarande trött, hängig och svag, det tycks aldrig gå över, vad är det här för nått? I fredags  sov jag och Wilma i hennes säng, det var skönt, sen igår åkte jag och Wilma till min kusins dotter för att fira hennes 9årsdag, det var skönt att få vara en stund för mig själv... Men jag känner mig fortfarande slut och trött...
Och jag känner mig lite mer misslyckad idag också, för jag gav upp i morse, jag brukar ju lämna Wilma i skolan på morgonen, men hon har fått för sig att hon inte vill gå upp för alla trapporna själv, jag kan förstå henne, det är lite mörkt och kusligt just där, kanske mycket konstiga energier som spökar, vad vet jag, men jag kan inte lämna lillasyster själv nere i vagnen då hon är vaken och det blir för kruxigt att packa upp henne varje gång med liggpåse och allt för att följa med henne upp. Jag kände mig så jäkla taskig, men vi brukar ha turen att någon klasskompis kommer samtidigt som hon då kan gå upp tillsammans med, men idag kom ingen och jag kände att tålamodet inte räckte så tidigt på morgonen. Jag röt till och sa att det är sista gången jag tänker lämna henne i på skolan... Hon börja grina och jag kände att jag var dum... MEN tillslut kom en kompis som hon gick upp med.
Jag ringe ♥ och sa att han får ta över skollämningen på morgonen så hämtar jag henne, hon tycker nog också att det är bäst så, han kan ju alltid följa med upp. Det blir lite tidigare lämning, men hon bryr sig kanske inte om det, vi får se, det ordnar sig nog. Jag blir ju lite putt eftersom det är min kick att komma iväg och promenera, så det gäller att jag fixar det ändå! 

Idag ska vi till öppna förskolan med P & E, ska promenera dit tänkte jag... Vi var där igår och åt kebeb från Palmyra, BÄSTA i Stockholm!

Och har ni sett att solen är framme idag också???? !!!! =))))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0